Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме ние нов Филипе Мело така да не ни треба сега за сега.Се надевам дека нема да се каеме.

koj e toj felipe be od roma ?
ja ne ni go znam, zasto bil ckart garant

Имаме ние млади добри играчи што играат за младинската.Бабакар е меѓу најдобрите малди во Италија има 17 години.Диаките,Алекс Дос Сантос,Мазух,Аја,Гулан сите овие се таленти

Денес се сретнале Корвињо и Прандели и дискутирале за трансферите за ова лето.Приоритет ќе биде купување на централен дефанзивец и тоа најверојатно ќе се насочат кон Запата.Исто и Зунига од Сиена како десен бек.

koj e toj felipe be od roma ?
ja ne ni go znam, zasto bil ckart garant

хехе, епа не е баш скарт ако го гледаше со Јуве ќе се увериш, за прва одиграна утакмива ем на дерби тој изигра одлично:smir:

Денес се сретнале Корвињо и Прандели и дискутирале за трансферите за ова лето.Приоритет ќе биде купување на централен дефанзивец и тоа најверојатно ќе се насочат кон Запата.Исто и Зунига од Сиена како десен бек.
А со Сантана што ќе биде.Ќе купат ли негова замена.Мора да се појачаат и на таа позиција зашто овој се повреди.
Зуниги од Сиена ќе дојде во Фиорентина за 9 милиони евра заедно со некој грчки голман што ќе му биде замена на Фреј.

Земите го Запата, и Пандев и ако ви останат истите, ете ве у сериозна борба за висок пласман :smir:

Ние и сега сме во борба за висок пласман,а со нови играчи ќе бидеме само поконкурентни

Мајсторот Прандели изјавил дека сака да остане во Фиорентина и да се пензионира после тоа.Значи уште долго ќе биде наш тренер и ќе ја води екипата.Новиот Фергусон во Фиорентина:smir:Браво царе

Најак е Прандели,не се зезајте никаде не оди тој.Добра вест по повредата на Џила е дека почнал пак да тренира вчера и можеби ќе биде против Аталанта подготвен!:salut:

Афелај е се почесто поврзуван со Фиорентина и можеби ќе дојде летоска ако имаме среќа во преговорите.
Мело ќе стартува за Бразил.Варгас за Перу.Јоргенсен и Кролдруп за Данска.Јоветич за Црна Гора,додека Монтоливо би требал да е на клупа со Гамберини против Црна Гора.Муту за Романија стандард и Куз за Србија

mnogu reprezentativci imame, site iskusni
a afelaj ako dojde ke bide mnogu zversko

Фиорентина ќе испрати и понуда за Запата од Удинезе

Фиорентина ќе испрати и понуда за Запата од Удинезе
Јувентус го бараше летово, и Удинезе достави цена од според мене нереални 20 милиони евра..Многу пари се тоа, посебно за дефанзивец...

Пацини ви е најголема грешка што сте ја направиле во последно време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom