Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Само што прочитав за накаков си интерест да го донесеме Пандев во нашите редови.Би било добро тоа да се деси.Пандев-Џила напред и Муту позади нив.плус Јоветич може да влета на било која позиција кај тројцата.Паметна идеја е ова и паметно ќе биде за Пандев да си отиде во поголем клуб или клуб кој игра во Европа.
Сиена ќе го папа во недела крајно време е:helou:

Добро би се вклопил Пандев,ама има нешто и за Афелај,а и он е добра опција за нас

hmmmm
za pandev ne znam ama za afelay.......
mnogu mi se sviga so pocnaa da ne povrzuvaat so takvi igraci kako so celo vreme zboram.. spored mene dobro ke dojdat i dvajcata ama ako baram poveke afelay mi odgovara :helou:

Ако доаѓа Афелај,тогаш треба да го пуштиме Сантана да си оди.Со Афелај-Јоветич-Кузманович-Монтоливо би имале многу добра иднина.Плус уште накој нови таленти на Корвињо

da bolje pandev ili afelaj nego santana

Ама Сантана гледаш колку е битен за нас.Откога се повреди он,нема поврзаност во играта.Тешко играме без него

roma 1-4 juve
ova MORAAAAAAAAAAA da se iskoristi, utre da gi zgazime siena

Најважно е ние у форма да се вратиме и да играме добро.Други резултати нетреба да не интересираат,ма да се од големо значење

utre po sekoja cena mora da pobedime!!!!
mora da se uskoristi kiksot na roma zaso ne znam kolku moze genova da se dodrzi na 4 pozicija...

Прандели има нова тактика,поточно онаа од МИлано против Интер 4-1-3-2,а еве ги денешните најавени играчи

Фреј-Комото,Кролдруп,Гамберини,Варгас-Јоргенсен-Монтоливо,Кузманович,Мело-Муту,Џилардињо

Да победите ве очекувам за спортска за големи пари...

Имавте барем шанси за гол бе? Не ја гледав, сега второ ќе го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom