Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
не претерувајте сега .... не барајте сензации кај што ги нема , вакви грешки ќе се случуваат уште долго така да навикнете се на тоа. сега им помогнаа на јуве наредното од истите судии ќе изубат бодови ( нормално на повеќето тогаш интер ќе им биде крив али ај ....). и почнете да прифаќате веќе еднаш дека судиите се срање во италија уште лани се покажа тоа иако на некои им беше полесно интер да ги посочат како главни виновници за тоа . епа сега за апец , тим4е и слична на нив банда без команда размислете пред да истрескате нешто па да ви се смее цел свет

Абе Кико смешки си!Толку си горд на твојот тим што неможеш да си признаеш и самиот на себе дека се извадивте.Поточно дека ве извадија судиите!
Еве твојот играч што изјави,а верувам дека повеќе знае од тебе
Legrottaglie: "Rigore su Jovetic, ma l'arbitro non se l'è sentita"

Така да не ме убедувај во некој работи кој се очигледни.Се спасивте и готово.Признај си.Тоа е фудбалот денешен во Италија(за жал).
А за тоа да ли сме се извадиле ние лани и у 90 или 100 минута тебе ич да не те боли.Ако не тогаш да го направиме фудбалот да се игра 85 минути.Ви го прцнавме со играч помалце.Ако бевте толку јак клуб немаше да примите гол.А лани ве победивме 2-3 со деца.Без Муту,без Ливерани и уште некој не ми текнува.Така да наведни си ја главата и преќути си ја оваа ситуација како и многуте вакви ситуации кои сте ги имале со судиите.

Иначе не сум педер,ви честитам,3 бода си се 3 бода.Само бидете малце по реални и немојте гордоста да ве прави толку дрски

Абе Кико смешки си!Толку си горд на твојот тим што неможеш да си признаеш и самиот на себе дека се извадивте.Поточно дека ве извадија судиите!
Еве твојот играч што изјави,а верувам дека повеќе знае од тебе
Legrottaglie: "Rigore su Jovetic, ma l'arbitro non se l'è sentita"
Види во Фан Клуб Јувентус..Реков, некогаш ќе имаш игра (како пример со дуелот со Лацио) и ќе изгубиш или ќе завршиш нерешено, а некогаш играш бледо а сепак ќе победиш..Јувентус вчера немаше игра тоа е факт, никаде не реков дека победи Јувентус со игра..Јувентус победи затоа што си ја искористи шансата што му се укажа..Верувај дека Јувентус нема да се дрзне да мести после она што му се случи пред 2 години, а судиите што грешат грешат, и не грешат само сега, туку на секој натпревар..

Така да наведни си ја главата и преќути си ја оваа ситуација како и многуте вакви ситуации кои сте ги имале со судиите.
Нема зошто да си ја наведнувам главата..Многу пати и годинава Јувентус беше оштетен со одлуките на судиите, па никогаш не сум се пожалил на нов скандал,и на сите работи на кои се повика ти..А посебно некој да обвинува за местење и Моџи, кога и самиот тој бил под неговата капа на заштита..Зошто, да не беше Моџи, Сезоната 2005/2006 ќе игравте со Јуве во Сериа Б...

Иначе не сум педер,ви честитам,3 бода си се 3 бода.Само бидете малце по реални и немојте гордоста да ве прави толку дрски
Фала на честитките..Јас сум реален..
1. Јуве победи без игра
2. Дискутабилен беше офсајдот кој беше досуден при голот на Џилардињо..
3. Ама немаше никаква намерна помош од судиите...

Фиорентина си направи млад тим за респект,полека но сигурно ако го задржи тимот за некоја сезона можна е и титула.

Според некј изјави Корвињо можно е да го донесе Иванович од Челзи уште во овој преоден рок.Во спротивно на лето сигурно ќе биде испратена понуда за Бане!Според мене многу добар бек е Иванович,а може да игра и на неколку позиции во одбраната!

Што се деси викендов бе.Ја бев на пат и неможев да пишам,ама се разочарав од судиите во Италија.Катастрофа,после скандалот нема судии добри.Што беше она бе.Тоа не беа грешки туку грешкетини.А подобри бевме од Јуве во играта.Имавме посед на топка и повеќе шутеви на гол.Лелеее не ми се верува уште еена судиите не еб... за краток период.СРАМОТА ќе кажам пак.Пенал и гол поништен не е малце уопште.ора сега да влезат во победничка серија и да се вратима во ритам со другите.

Честитки за Мело,повикан е во Бразилската репрезентација:smir:Браво,човеков заслужи.
Корвињо притиска за Иванович.Денес или најкасно утре ќе има состанок со Челзи и неговиот агент.Се спомнува понуда од 7 милиони+Да Коста.Ова ако бидне,че биде одлично решение за одбраната!:wink:

Oва што го прочитњв сега е бомбастично ама веројатно и не точно.Наводно Фиорентина пратила официјална понуда до Вердер за Диего.Цената не е спомната,пишува само дека понудиле 4 милиони годишно за него.Ептен тешко ова да се деси ама ај нека стој.Иванович се поблиску:vozbud:

Од утре очекувам само победи!

И очекувам Бане да дојде и да биде најдобар дефанзивец у Серија А.

Папа Ваиго ис отиде.Среќно нека му е!

Утре мислам дека е време да победиме,откако 2 порази имаме несреќно тотално со Милан игравме одлично со Јуве сите знаат како загубивме,утре мислам дека ќе ги отвориме овие,сакам Јоветиќ да даде гол мислам дека заслужи со играта која ја прикажува да не тупам само ќе кажам со среќа утре!

И јас очекувам негов првенец утре!Крајно време е.Игра одлично,само голче му фали.После ќе добие и самодоверба и ќе му биде полесно многу:wink:

Тепаме бе денес.Мора да се вратиме горе.До крај мислам дека со Рома ќе се бориме и можеби со Џенова.Ќе биде тешко ама не дека немаме шанси.Јоветич вечер ќе руши,мора да даде некое голче.:vozbud:

Леле одбранава за вечер ни е каша попара.Нема да настапат поради повреди и грип следниве од одбрана:Кролдруп,Даинели,Пасквал,Варгас(скоро цела одбрана)на ове ќе ги додадеме Муту,Кузманович,Алмирон,Јоргенссен.Бог на помош:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom