Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Еј добар е овој бе!Јас го знам Џорџино од пред некоја недела го гледав!Супер игра детево!Колку што приметив,игра десно крило!Многу е брз и има потези добри!Би сакал да дојде!Баш Фејнорд го сака наш Да Коста,па може некоја трампа да испадне за со него!Иначе фала за клипов Феномен!

i jas nesakam gurkuf i 5mil za Montolivo
nevikam deka gurkuf nema da bide dobar igrac, ama mislam deka Montolivo ke bide mnogu bolje od nego
Гуркуф е добар ама не се докажаа во Италија,додека Монтоливо од 20 години е стандарден кај Прандели и плус Липи го обожава Монтоливо и многу го фали!Второ Гуркуф игра едно,Монто друго!Така да привлечна е оваа понуда ама сепак НЕ!

da definitivno NE !
ako se prasuvame nie navijacite na FIORENTINA....ali ke vidime

Ова дететово од Фејнорд е ѕвер!Клипот е добар и покажува добри способности!Уфффф да го лапнеме во јануари ќе биде супер.Ете и Фејнорд го сака Да Коста па нека направат трампа.Стварно е :zver:

Фиорентина го сака Брено од Баерн Минхен да го земе на позајмица!Брено е супер играч иако има само 19 години и игра централен бек!

Mnogu mala minutaza ima Breno vo Baern,no ne veruvam deka upravata na Baern ke dozvoli da si odi od pricina sto defanzivcite na Baern se za otpad.

Брено е ѕвер само што ретко игра!Има заиграно едно 2-3 утакмици,ама многу надежен играч е!Иначе ако би дошол тоа ќе биде позајмица!:helou:

vuki tepame li utre
jovetic startuva od pocetok....a on koa startuva 4 igri 4 pobedi
mn ke mi na prai keif da dade gol maliot:zver:

Брат се надевам дека ќе тепаме!Јоветич е среќа за нас:zver:Не се свесен колку сакам едно голче да збичи!А денес ќе игра напаѓач со Џила,пошто Сантана ќе игра полушпиц,така да има повеќе шанси за гол!И нормално мерак ми е и Варгас еден од 30 метри да спука,и се рабира еден Џила!FORZA VIOLA:smir:

Ајмо до фановите на Фиорентина.... Линк за денешниот меч....

sop://broker.sopcast.com:3912/66707 - Livesport од Романија, на Романски јазик, други ако можам да најдам ќе ви постирам, ама мислам дека добар е овој. :)

Составот за денес во формација 4-3-1-2

Фреј-Комото,Гамберини,Кролдруп,Варгас-Мело,Монтоливо,Кузманович-Сантана-Јоветич,Џилардињо

95% овој состав е денес!:helou:

Дадоа гол овие од непостоечки пенал,а супер напаѓавме и имавме шанси!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom