Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Бреееј како можеа да изгубат од сиена претпоставувам се чувале за ЛШ

Фиорентина најверојатно ќе купува централен бек и тоа од Бразил!Најверојатно Корвињо ќе го донесе Данило!24 годишен играч на Атлетико Параненсе.Се шпекулира дека веќе има доставено официјалн понуда во вредност од 3,5 милиони евра!Покрај него Корвињо го прати и Рафаел Кариока,играчот од средниот ред на Гремио!Кариока има 19 години и се смета за еден од најдобрите на таа позиција во Бразил!:smir:

sea ako ne tepame so baern, moze da kazeme cao na liga sampioni

Па и да испаднеме јак курац!:toe:Примарна цел беше да се дојде до овдека каде што сме сега и помладите играчи да се здобијат со психичко искуство за вакви големи мечеви!Кога ќе се види 2008 година за Фиорентина ќе сватиш дека имаше прекрасна сезона!Полуфинале куп УЕФА,4то место Серија А и играње во групите од ЛШ!А да не забораваме дека пред 8 години бевме во лига Ц!Така да најбитно е што бележиме напредок!FORZA VIOLA:smir:

4-3-1-2: Frey, Zauri, Dainelli, Gamberini, Gobbi; Kuzmanovic,Melo, Montolivo; Santana; Mutu, Gilardino

eve go najaveniot sostav za vecer

Мене ми се свиѓаа оваа тактика!Има некако повише простор и подобро ја контролираме топката.Плус доколку Сантана некогаш не игра или биде заменет,имаме шанса да го видиме триото Муту-Џила-Јоветич!Плус местото на кое Сантана е игра е природно место на Јоветич!Ама како и да е Сантана е многу подобар на оваа позиција,отколку на десно крило!:zver:ови

mnogu e bitno kako ke igra santana...on koga igra dobro napadot funkcionira super, aj ke vidime vecer so ke se desi...i daj boze grdiot lion da ne pobedi

Не треба да се откажете Германците се слаби на гости, така да мора да искористите шанса да напнете нешто атак или нешо слично верувам во Италјанска екипа го може тоа!! Напред Фиорентина само победа врз Баерн.

sea ako ne tepame so baern, moze da kazeme cao na liga sampioni

Ај бе,шо се разочарувате,па сепак и ова е голем успех.Вие што мислевте до финале да стигнете???Реално групава е тешка,и тоа е тоа.....Нас едно бодче вечер ние треба и идеме даље!!!!

Ај бе,шо се разочарувате,па сепак и ова е голем успех.Вие што мислевте до финале да стигнете???Реално групава е тешка,и тоа е тоа.....Нас едно бодче вечер ние треба и идеме даље!!!!

Ке освои бодче тоа е реално али сега на овој натпревар ќе немате никакви шанси ќе ве тепаат во Фиренца се е испланирано да знаете не за џабе тепавте во Германија сега ќе изгубите и ќе бидете 1:1 истото ќе се случи и кај Реал :)
Со среќа вечерва.

Се надевам на победа на Фиорентина и влез во 1/8 финале, секако против Манчестер Јунајтед. :vozbud:

А ти што си мислиш дека Баерн е многу јак?!Или дека има шанси да оди до полуфинале?Финале не ни помислувајте!За мене овој натпревар не е побитен од оној следниот викенд против Аталанта!Ние си го остваривме ветеното!Играње во ЛШ во групите!Така да немам против и ако изгубиме!:toe:

Ве имам 1 на ливче ставено,и очекувам да ги згазите Баерн,и да не знаат кај им е главата а кај им е гзот!!

А ти што си мислиш дека Баерн е многу јак?!Или дека има шанси да оди до полуфинале?Финале не ни помислувајте!За мене овој натпревар не е побитен од оној следниот викенд против Аталанта!Ние си го остваривме ветеното!Играње во ЛШ во групите!Така да немам против и ако изгубиме!:toe:

Зошто едноставно немате оптимизам ве гледам стално а имате противник малце појак така и во калчото и одма тешко ќе биде и да изгубиме таман ќе биде едноставно верувајте на победа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom