Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
NAJGOLEM MALER e ona kopileto od Sportsko radio 90.3 . ... 0-2 bese, aj vikam da pustam radio.......i 2-2
nikat u zivot nema da go pustam da mu ebam malerot da mu go ebam, kobnik, toj ne e maler na site, i ni gi kobi lifcinjata da ne fakame u kladilnica

Дечки баш ми е мака што од готово си направија вересија:( Вечерва ке имав добар повод за славење, само требаше и Фиорентина да тепа... Али тоа е фудбалот... Сега ке си ги наполните Стеауа, и се надевам дека брзо ке заборавите на оваа утакмица..И овај судијата мамето во гз да му го е*б*м не виде дека 10 мин лези играц на фиорентина да ја прекини играта...П*д*р скапан... Позз..:helou:

Не ми се верува како можеа Фиорентина од 0-2, да си дозволат 2-2??! Ги видов двата гола на Лион. Вториот на Бензема не се бранеше, а и Лион многу повеќе напаѓаа во второто полувреме. Фиорентина како да почнаа да се бранат :icon_neut. После првиот гол на Лион нешто се закараа, па сидијата им даде жолт и на Џилардињо и на Бензема. Штета за Фиорентина... Имаа 3 бода и ги прокоцкаа.

Жал ми е за фиорентина , од добиен натпревар на крај нерешено !!!

turi mu pepel...ideme dalje jebiga
Ajde sea u nedela Bolonja ke plati za se:)

Би рекол дека и нерешен резултат во Лион е успех, но со оглед на она што имаа водство и тоа со високи 0-2, мислев само тактички ќе им завршат работа до крајот (како прво Италијански фудбал играат, како второ, имаат квалитет) разочарувачки е што така лесно прокоцкаа шанса за триумф, кој би значел голем чекор напред кон квалификувањето во осминафиналето, но како и да е, и нерешено не е толку лошо, кога зборуваме за Лион..Повеќе среќа наредниот пат..Некој од навивачите на Милан, уште пред трансферот на Џилардињо во Фиорентина рече „Во Милан гол не можеше да дади, а во Фиорентина чувствувам дека ќе се истури од голови давање“ Во право бил...:wink:

leleeee kopile sea gleav inserti..kako moze da ne ja prekine igrata koa lezese 2min. igrac na Fiorentina....

Toj Benzema nikat picka da ne vidi u zivot, sve da mu ebam

leleeee kopile sea gleav inserti..kako moze da ne ja prekine igrata koa lezese 2min. igrac na Fiorentina....

Toj Benzema nikat picka da ne vidi u zivot, sve da mu ebam

Затоа и се закараа после голот, кога им даде жолти картони на Бензема и на Џилардињо. Општа мешаница настана, изгледаше како да ќе се степаат. Не беше фер што не ја прекинаа играта, ама сега тоа е :toe:.

Баш копилето Бензема влезе по левата страна кај што таму требаше да стој Заури,но он за жал лежеше,а овој само си помина и подаде!Цела одбрана беше подзастаната и очекуваа свиреж од судијата кој требаше тоа да го направи уште 20 секунди пред да се деси све ова!Ама тое е!Тупат сите за ферплеј ама никој не поштува!Јебига денес судијата беше стварно 12ти играч за Лион!Никогаш не сакам да ги правдам Фиорентина после некој неуспех,но вечерва стварно беа заебани и оштетени,а и заслужија 3 бода!Тоа е јебига

benzema nikat picka da ne vidi vo zivot....pederce trebase da ja isvrli topkata u aut....zena:drk:

Абе брат тоа е што е!Се случувале и поголеми дубари ама сега јебига ќе трпиме!Ќе ми биде криво ако не ги поминеме групите за еден или два бода,а вчера ги имавме цврсто во рацете!

Играч од Фиорентина лежи на земја, а тие французите играат и дадоа гол,гејска работа.Коа ке играат у Италија има 3-0 да биде!!

Тоа е педерски работи!А најсмешно од цело ова е тоа што Бензема изјавил дека не го видел Заури кога лежел доле:pos2:Како е можно кога човекот лежеше цела минута,а овој помина на 3 метри од него!Не сваќам ама ако им е!Но најголем виновник е и судијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom