Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е педерски работи!А најсмешно од цело ова е тоа што Бензема изјавил дека не го видел Заури кога лежел доле:pos2:Како е можно кога човекот лежеше цела минута,а овој помина на 3 метри од него!Не сваќам ама ако им е!Но најголем виновник е и судијата
Јбг и ти кога би играл за Фиорентина и кога би навивал од мал за нив и да ги имаш поминато сите нивни категории ќе се правиш слеп при ваква ситуација:toe:

Лелеееееееееее мноооооооооооогу ми е мака значи. Го прокоцкаа водството од 0-2 на полу - време, но сепак нерешено заврши, што не е воопшто лош резултат обебеден на гости кај Лион. Ајде повеќе среќа наредното коло. И да, мило ми е и баш ќееф ми се напраи што Џила даде не 1, туку 2 гола. Мајстор си е човекот ... !!!* :wink:

Се враќа во добра форма,да не речам од формата во Парма ама на добар пат е тоа да го направи!Џила е закон играч и од секогаш сум го поштувал!!!

ej i prc strelec e u momentov u liga sampioni, samo on ima 2 gola :)))))))))

ej i prc strelec e u momentov u liga sampioni, samo on ima 2 gola :)))))))))
И Џерард има два гола, ама Џилардињо би требало да е прв на списокот поради тоа што Џерард има еден гол од белата точка..

Браво Фиренза.

Изненадувате, по сите муабети дека сезонава, немате доволно квалитет.:smir:

leeee Bolonja so ke i se desi vo nedela, 3-0 najmalku ke go jade
Gilardino het-trik

Јас не би летал така високо!Битно е да победиме,па после ќе славиме!!!FORZA VIOLA:smir:

Џила во топ форма луд е:vozbud:хехе
Браво! Фиорентина е квалитетна екипа и тоа најубаво го покажува и ќе го покажува.Не смее никој да го отпише овој тим.
БРАВО!БРАВО!
позз.

Јас не би летал така високо!Битно е да победиме,па после ќе славиме!!!FORZA VIOLA:smir:
Се согласувам со тебе.Мора да се има во предвид дека играчите ќе се малку изморени и не треба многу да се форсира.Со добра игра резултатот сам ќе дојде.

sakam Jovetic da pocne od pocetok, ne igrase na minatite 2 utakmici, svez e, ima sili, mora da go forsira poveke Prandeli...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom