Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
FIORENTINA ALE ALEEEE ALE ALEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CESTITO,CESTITO......iskreno mnogu mi e kef za vas....a najmnogu za Milan..loool...tuku neka se mola da ne padna so Milano od Kumanovo oti i tamu nema nisto da napra:):) loooooool
I na kraj moram pak da recam CESTITO,i uspeh vo CL dogodina...

Честито и од мене па да се пласирате што подобро:helou:

Еј IceshooteR...пошто не признаваш и вреѓаш,баш сакам фацата да ти ја видам,да видам како патиш,очите да ти ги видам полни со гнев према нас!Те боли ова што не одите во ЛШ???Знам дека боли!Сакам само да те видам како го осеќаш овој пораз!Ако плачи и понатамо!Впрочем такви сте вие од Милан.FORZA VIOLA

TOOOOOOO VUKI IZEDI GI BE!!!!!!!!!
SE NADEVAM DEKA ME POZNA?!
KAKO BESE NE SE ZAMARAME SO PREVARANTI I MAFIJASI NELI?????
HEHEHEHEHEHE... MILAN U KUP NA UEFA!!!!!!!!

Cestitki za Fiorentina za plasmanot vo LS, zasluzeno bese, si izigraa konstantno cela sezona i im se isplati toa!

Tnx a lot Mutu, Frey, Ujfalusi, Gamberini, Kuzmanovic, Liverani, Montolivo, Santana, Pazzini, Osvaldo, Gobbi, Jorgensen, Viri, Dario Dainelli, Semioli, Papa Waigo and big big big tnx for Cesare Prandelli... GRANDE FIORENTINA !!!

Каква фешта е во Фиренца!До сега гледав на интернет!Прво на Артемио Франки околу 30000 тифози ги поздрвија играчите кој стигнаа околу 21и15.Од 12 одат во ноќен клуб,сите фудбалери,Прандели,Корвињо,браќата Дела Вале и цела администрација!Со нив се и девојките и жените!Ќе биде прекрасна ноќ во најубавиот град во Италија!Ех зашто не сме тамо!

Нека слават, имаат причина луѓето.Сигурно ќе се изнарадуваат вечерва.И уште еднаш:Честитки за Фиорентина!!!ФОРЦА!!!

malce kasno ama nwm.cestitki za 4-mesto i se gledame vo LS:)

Ауу овјо Освалдо каков гол му даде на Торино секоја чест за човекот минатото коло со Парма даде гол сега пак т.е тој ја одведе Фиорентина во Лига на шампиони инаку да ви честитам пласмано најмногу ми се направи кеифот само заради тоа што Милан отпадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom