Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак, тебе може да ти се поклони нешто од виолетовите. Нешто како бан од тема, кој би стоел се дури не се научиш како машки да прифатиш пораз.

ФОРЦА ФИОРЕНТИНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Грешка си Адриано не идат во лш одат квалификации за лш за лш има еден голем прашалник ?

Добро бе, не ми е јасно што не признаеш пораз и што не признаеш дека заслужено Фиорентина стигна до четвртото место ? Си имавте свои шанси не ги искористивте тоа е.

Добро бе, не ми е јасно што не признаеш пораз и што не признаеш дека заслужено Фиорентина стигна до четвртото место ? Си имавте свои шанси не ги искористивте тоа е.

Е што си ми го цитирал постот па убаво кажав дека не одат ЛШ туку Квалификации за лш или не е така ?

И реков дека не признавам пораз ?

ТАКА БРАТ, НЕМОЖЕ ОВОЈ КУТРИОВ МИЛАНЕЗ ДА НЕ ВРЕЃА ЦЕЛО ВРЕМЕ!!!АКО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОМИРИ ДЕКА ФИОРЕНТИНА Е 4 МЕСТО НЕКА СИ ПЛАЧЕ ПО ДОМА, А НЕ ОВДЕ ДА ПИШУВА СЕ И СЕШТО
ФОРЦА ФИОРЕНТИНА ЗАСЕКОГАШ!!!!!!!

Сепак, тебе може да ти се поклони нешто од виолетовите. Нешто како бан од тема, кој би стоел се дури не се научиш како машки да прифатиш пораз.

Е што си ми го цитирал постот па убаво кажав дека не одат ЛШ туку Квалификации за лш или не е така ?

И реков дека не признавам пораз ?

Не бе друже, го цитирав само последниот пост, инаку се гледа од претходните постови дека несакаш(читај неможеш) да признаеш кога губиш.

Пројде малце нервозата, ај честито пласман и да стигнете што подалеку ЛШ немој да се посрамотувате како Рома од Манчестер ... позз

ФАЛА МИЛАНЕЗ ТИ СИ НАЈГОЛЕМ НАВИВАЧ ДА МИЛАН ДЕКА СИ ПРВ КОЈ ЧЕСТИТАШЕ...АЈДЕ ДРУГАТА ГОДИНА ЗАЕДНО ВО Л.Ш

Пројде малце нервозата, ај честито пласман и да стигнете што подалеку ЛШ немој да се посрамотувате како Рома од Манчестер ... позз

Ете ти, така треба.
Во краен случај, никој не ве тера со сила на темата. Ако сте против фиорентина не мора да постирате тука и готово...

Фала за честитките и леп провод во УЕФА.
Сега да ги смирам страстите и да се средат впечатоците ќе удрам анализа, што и треба на Фиорентина а што не. Сепак, потребни се промени, бидејќи со овој состав Фиорентина во Европа ќе биде уште еден Лацио од минатата сезона, со солидна игра во Европа и катастрофално одиграно домашно првенство.

Имам симпатии кон Фиоре, затоа и сум га отворил темава :)
После Милан во Сериа А омилени ми се Фиоре и Лацио, ама мораше да бидем против вас последниве кола, сепак Милан ми е на 1во место.

Сеа за во ЛШ ви требаат добри засилувања, а не играчи како Виери :)

Честито на сите фанови на Фиорентина,дефинитивно заслуживте...ако не друго барем Милан нема да ги гледам во ЛШ наредната сезона..поздрав

ФОРЦА ФИОРЕНТИНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ФОРЦА ФОРЦА ФОРЦА!!!!!!!!Пресреќен сум што Милан е на 5 позиција а Фиорентина 4!

Искрено премногу се радувам за Виола , не дека Милан се 5ти , ирелевантен ми е тој податок , ова е добро за целиот италијански фудбал во глобала , финансиски тимот бајаги ке зајакне али не заборавајте дека ке треба да го помине 3тото квалификационо коло од ЛШ за да се реализира истото . Со тоа ке се појави уште еден сериозен кандидат за Скудетото во Калчото , со што ке се зголеми и квалитетот на истото .Како и да е браво за тимот , браво за тренерот кој имаше тешки моменти сезонава губејки ја својата Сопруга.
Честито момци и уште поголеми успеси во наредните сезони.

Најискрени честитки за 4-тото место, секоја чест.

kaj ste sega milanezi!!!!!!!!! decata na premierot!!!!!!!1
ni toj nema da vi pomogne veke,nema spas za vas!!!!!!!!!!!!!!
forza FIORENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom