Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Многу слабо оваа сезона бе:nesum:
Само Џила игра а тоа не го бива,се гледа дека ви фале Муту:wink:

Ти си кај мене на игнор!Така да можеш да одиш кај твојте пензионерчиња и да се палите на Херенвен и да дркаш на Бекам дека дошол!

Не би рекол дека е слаба Фиорентина.Колку тима пропаднале по влегувањето во ЛШ,не можат да се избројат.Засега Фиорентина се држи прилично добро во ЛШ и лигата

Муту ветува дека ќе се врати во форма
Романскиот интернационалец, Адриан Муту ќе настапи за Фиорентина на гостувањето против Палермо во недела и ветува дека е блиску до враќање на формата.
Upload
Adrian_Mutu.jpg
Поранешниот фудбалер на Челзи се бори со повредата на лактот уште од почетокот на сезоната.
По 90 минути во игра против Баерн Минхен, Муту изгледа спремен да игра против Палермо.
"СЕ чусвствувам добро и ќе играм против Палермо"- рече Муту.
"Против Баерн не го носев заштитникот за лактот првпат што значи дека комплетно сум излекуван"- додаде тој.
"Што се однесува до коленото, доколку ми требаше операција ќе одев, но се подобрувам со специјален начин на тренирање"- коментира уште романецот.
"За мене сезоната започна со натпреварот против Баерн и сега сакам да се вратам на стариот јас"- заклучи.

Ми се свиѓа оваа изјава на Муту!Конечно малце самодоверба кај него!Ај со едно голче да израдува во недела и ќе биде супер!:smir:

Па убавп би било да тепаме и да останеме горе!Со 16 бода би имале 1 помалце од другите!Така да мотивирано ќе ги пречекаме Интер во среда!Ама да почекаме да видиме!

freyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, e za ovaa odbrana e najbolje golman u italija posle bufon

abe se e top samo prandeli ni u rezervi ne go stail jovetic:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom