Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Na podgotovkite se priklucija FREY,VARGAS,GAMBERINI i MUTU
1216300473PhotobyGiacomo26.jpg

m_gamberojpg.jpg

1216280653PhotobyGiacomo07.jpg

1216300677PhotobyGiacomo07.jpg

1216300754PhotobyGiacomo09.jpg

da super e zauri, moze da igra i levo i desno, i se ufrla kon sredina...
201819_hp.jpg

201818_hp.jpg

Одличен тим градите годинава многу ке биди интересно во Сериа А ке се борите за титулата со Јуве,Интер,Рома а можите и во ЛШ да стигните далеку ако влезите во групите.Џилардињо и Муту мислам дека ке бидат одличен тандем треба одбраната да е појачате да купите уште еден централен дефанзивец на пример Бурдисо.:salut:

i bez burdiso sme zakon:))

Jovetic ke si gazi...zverka e maliot

прашање е колку ќе добие шанса во оваа конкуренција што ја има во фиорентина:toe:

da super e zauri, moze da igra i levo i desno, i se ufrla kon sredina...
201819_hp.jpg

201818_hp.jpg
Дајте бе луѓе, доста се засилувате... Годинава ке го напаѓате скудетото... Секоја чест за управата на Виолетовиве... Со напорна работа стигнаа до екста засилувања од калибар на Џилардињо, Ѕаури, Јоветич, Варгас... Сеа не знам кој се други така по значајни али сепак екипава ви е топ... Напад имате од класа играчи... Муту,Џилардињо,Јоветич... А другиот состав не ви го знам не ми земрувајте:D... Ајде годинава Серија А да стани најсилно првенство во Европа... Позз

ajde fala za pofalbide, i jas edvaj cekam da pocne novata sezona

Cela rabota e vo racete na MUTU, ako saka da ide vo Roma ke mu bide dozvoleno..no mislam deka e lojalen na Fiorentina i deka ke ostane

Јас не мислам...Јас сум сигурен дека Муту ќе настапува во виола бои вгодина..

aj ke vidime valjda narednive denovi ke se znae sigurno

Vo 4.30 ke ima nekoja pres-konferencija za novinari..Valjda Corvino ke kaze dali Mutu e za prodazba ili ne...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom