Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i ja nesto citav letoska,mozna e trampa kao Vargas za Kvaljarela+kes... ova mi se sviga mnogu posto Kvaljarela e stvarno igracishteБатистута може да биде тренер на Бока или Аргентина.Нека стекне искуство па нека дојде кај нас
Кваљарела од Јувентус може зимово да го донесеме како партнер на Јоветиќ.
--- надополнето: Nov 15, 2011 10:03 PM ---Sega protiv Milan Cassani e povreden,Natali e suspendiran.Vargas kasno ke se vratel od reprezentacijata,Behrami neizvesen.U picku mater.Inace Vargas e sve poveke i poveke bezkorisen
Ејјјјјј у пичку матер Јоветиќ се повредил нешто ситно е.Не се знае дали ќе настапи против Милан.Е стварно имаат среќа копилињата.
Jebiga ne igra Jove utre.Ke vidime sto ke bide.Camporese na mestoto na Natali,tesko ke bide i za neresenvaa taktika poveke mi se sviga nego prethodnata.
Za Arsavin procitav i jas,ama znaes kakvi se tie vesti.Sega gi ima utre veke ne.Inace toa bi bilo poteg na godinata po mene.
Za Pupone.Porano mi bese omilen igrac Osvaldo iako od klupa vlagase najcesto.Ama koga dojde Jovetic jasno bese deka nema mesto za nego.Inace dobar e Pablo