Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
prijateli abe koj ziveese vo firenza aj da se prijavi.. i koj bese da mi kaze so e kakoe.. planiram da idam u Juli... daj pisete

Ej a za kolku najevtino moze da se najde prenokiste vo Firenza?Nekade vo centarot ili blisku site ubavi raboti koi se naogat vo gradot?Daj pisi mi i isto kolku se dvizat karti za voz i avtobus.Na primer Venezia-Firenza?Planiram nesto ama uste nisto oficijalno

decki znaci jas bev vo firenza vo maj i mozam da vi kazam deka gradot e prekrasen, narodot isto mnogu ljubezen. hotelite ne im se skapi,nekade 20 evra na covek za den,zavisis kakov hotel ipak.od hotelot ke si zemete mapa na gradot i so nea mnogu e lesno da se orientirate so kade e i kako e.jas bev vo hotrel donatelo vo centar i od tamu se bese blisku.vo centarot im se naogja i zeleznickata stanica ako nekoj eventualno saka da trkne do siena isto taka fenomenalen grad.ic ne zalete pari za firenza.jas koga bev tamu i donesov sreka na fiorentina i taa go tepa udineze so 5-2:).pozzz i ako ima uste nesto prasajte
--- надополнето: Jun 8, 2011 8:22 AM ---
a koga sme kaj vozovite:znaci jas trgnav od sofija so wizzair avinski bileti dosta evtini do forli(gradot na musolini).od forli zemav voz regionale(na italianski).im kazav:firenze via faenza i me kostase 8 evra vo edna nasoka sto znaci ne e skapo ako se zeme predvid deka patuvav do firenza za 1, 5h od forli(gradce blizu do bologna koe ima i aerodrom).inace ima liniii za kaj sakate ,zeleznickiot soobrakaj im e najevtin.....

Сатаната пред договор со Неапол ... ќе потпише 3 годишен договор :mad:

Epa jebiga to je to...nie ke go zememe Messi i ete site srekni i zadovolni

koj go ebe santana, i donadel i comotto si idat.. top e toa ke mora dakupimi novi 3-4 igraci

valencia dava 10mil. plus Banega... daj boze i ova gilava da se izgubi.. montolivo vo milan zamena za cassano i top sme

cassano-jovetic i napred nov igrac

Valensija navodno dala 10 milioni i ponudila eden igrac od nivniot tim,a na toj spisok najverojatno bil i Banega...ama Fiorentina odma ja odbila ovaa ponudi.Sakaat ili Mata ili 18 milioni cisti...nesto sto e epten tesko

Donadel veke potpisa so Napoli.. ajde neka dojde casano i da bide ubistven napado ovaa sezona :)

Cassano-Jovetic e dobar napad,ama nekako niski mi se za da bidat osameni u naped.Inace Alvarez od Velez e mnogu dobar igrac.Imase nekoi ponudi od strana na Fiore,Roma,Arsenal,Inter...ima 23 god i e fantasticen.

ce ni svrsi Milan rabota ako stvarno ne ni go dade Cassano,ce se zaebeme ako go zememe 100%,mislam realno Maxi Lopez e idealen za nas plus Banega ufff top

Prvo dobredojde i se nadevam deka si fan na Fiorentina.Ako si stavi si avatar od Fiorentina :)

Cassano bi bil dobra opcija,ama pored nego koga bi imalo eden klasicen napagac od tipot na Maxi Lopez,Milito...se razbira i Jovetic da e tuka.Togas bi imale super napad

ufff od mob sum zakacen celo vreme zatoa nemozem da staem avatar,momentalno,inace golem fan sum na Fiorentina i bas mi e milo sto ce imam sea so kogo da spodelam mislenje :)

a za Cassano pravo da ti kazam ne deka e los igrac tuku ce dade pet-sest gola i ce pocne odma da se kurci,a na kraj i ce ne ispluka site(bar ja taka mislam) plus toa citam deka Mutu izgleda ce ni ostane a i Cerci bas se pokaza u zadnive utakmici,taka da Vargas-Jovetic-Cerci-Mutu plus eden klasicen spic i na konj sme. I bas mi e milo ako ni ostane Mutu posto stana prava legenda,kao Bati-gol,kako samo na vlecese 2007/8/9 sekoja cest Forza Viola Forza Mutu

Ke vidime sto ke bide...Mutu malce potklekna nekolku kola pred kraj,se izgubi nacisto,ama ako mislat deka treba da go zadrzat OK ako ne pak OK.Za Cassano sum da dojde,samo sto mislam deka ke treba uste eden napagac da se donese.Spomnav so kakvi karakteristiki,ili da ostane drvoto Gilardino(valjda ke mu trgne pokraj Jovetic i Cassano so nivni asistencii)Ke vidime pazarot oficijalno zapocnuva na 1 juli.

Што бе?? Без појаки трансфери нешто?! Абе вие имавте пари, што се деси вака!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom