Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
[/COLOR]DOSTA SLABO ZASEGA

не би се сложил, прилично интенсивен натпревар, само нека продолжат со притисок и ќе дадат гол.
мене барем ми се допаѓа како играа во прво, фалат уште неколку комбинации напред, средниот ред и одбраната се ок.

ne mi se veruva sto se izpromasivme pri 1-0 i dozvolivme da ne pritisnat.cist evro gol na donadel bese ponisten sto e sramota za sudiite.neverojatno nesto.sepak zasluzena pobeda vo celost.FORZA FIORENTINA!!!

1-0 .. da gi iskoristea sansite ke bese 3-0 kako sto kazav.. ali ne e loso i vaka.. ajde se podobri sme.. samo kontrola na topka pri kraj na mecot mora da se podobrime.

FORZA VIOLA !

"...Cagliari almost scored on the counter when the Viola were still celebrating, as Boruc denied Matri..."

не ми се верува колку педерска игра на каљари, најголемите лешпери.
не сум тотално сигурен али мислам дека голот на донадел беше совршено регуларен, иако занети беше офсајд мислам дека не ја допре топката. уште повеќе додека овие слават гол, педерите каљари дирекно на другата страна и тоа каква одбрана на боруч.колку не-ферска игра.

п.с. варгас ластици да пие, требаше да даде гол што се заебава.

Golot na Donadel bees cist kako solza neznam sto vide sudijata,a pederite Cagliari odma gol da dadat pederski...kako i da e pak 10 za Camporese.Deteto sve poveke mi se sviga kako igra.Veke na slednite natprevari bi trebale Montolivo da go imame kako i Kroldrup.Ideme dalje FORZA FIORENTINA

Golot na Donadel bees cist kako solza neznam sto vide sudijata,a pederite Cagliari odma gol da dadat pederski...kako i da e pak 10 za Camporese.Deteto sve poveke mi se sviga kako igra.Veke na slednite natprevari bi trebale Montolivo da go imame kako i Kroldrup.Ideme dalje FORZA FIORENTINA

Како и да е честито победа, а некако многу посигурно се осеќам кога го прочитам малиот Кампорезе... шом изигра феноменално против пензионерите и џубрињата знам дека е наша иднина... само нека продолжи така!!!
пошо не ја гледав како изиграа Љајич - Муту заедно?!

--- надополнето ---

Честито Победа :smir:
фала амин да ти се враќа :)

brat mutu i ljajic igraa super,megjutoa se osekase toa sto gila ne e vo timot.imavme sansi da go zgolemime vodstvoto ,no nemase realizacija.isto taka i sudijata ni ponisti cist evro gol na donadel koj bese najgolem borec na terenot.deckoto istrca najmnogu.jas mislam deka treba da se smeni formacijata na ovoj tim.igrame mnogu ofanzivno,a edna igra so trojca vo sredina i trojca vo napad bi ni donela poveke balans vo defanzivnite zadaci.spored mene edna formacija od tipot na 4-3-1-2 kade vo napad bi bile ljajic zad mutu i gila bi bila najproduktivna.se razbira so dobri rezervi za napadot pokraj babacar uste eden asalen da se zeme.najmnogu osekam deka bekovskite pozicii popustaat,tamu sme najslabi,a nikoj nisto ne prezema...

najmnogu osekam deka bekovskite pozicii popustaat,tamu sme najslabi,a nikoj nisto ne prezema...

јас ова за бековите не го разбирам, што му фали на лоренцо? дајте ми една грешка, на комото можат 10 да ви извадам.
демек лоренцо бил поофанзивен и било причина да сме примале голови, што не е точно, ЛДС на пример топ изигра против баерн и сосема сум сигурен дека немаше да примиме гол од милан, пошто комото беше тој што се сопна. михајлович само глуми тренер па му дава шанса на лдс само на не толку битни натпревари, што е глупост.
за левиот бек се слагам дека ни треба нов човек, пасквал никако да се врати во својата најдобра форма и му треба подршка ако брани против добро десно крило.

јас ова за бековите не го разбирам, што му фали на лоренцо? дајте ми една грешка, на комото можат 10 да ви извадам.
демек лоренцо бил поофанзивен и било причина да сме примале голови, што не е точно, ЛДС на пример топ изигра против баерн и сосема сум сигурен дека немаше да примиме гол од милан, пошто комото беше тој што се сопна. михајлович само глуми тренер па му дава шанса на лдс само на не толку битни натпревари, што е глупост.
за левиот бек се слагам дека ни треба нов човек, пасквал никако да се врати во својата најдобра форма и му треба подршка ако брани против добро десно крило.
da brat mislev na comotto i pasqual iako i desilvestri ponekogas znae da ja utne.stom dosega bese rezerva na comotto racunaj kolku e dobar za miha...

markioni i gilardino ne igraat.. nie tepame
MNOGU NORMALNO.. italjanski glumci mame im ebam.. sakam da gi prodademe u januar

gila go baraat inter, juve i marsej.. da si go zeeme g.rossi so parite ili cassano i ke si brckame

da brat mislev na comotto i pasqual iako i desilvestri ponekogas znae da ja utne.stom dosega bese rezerva na comotto racunaj kolku e dobar za miha...

кога заебал лоренцо? јас стварно не можам да се сетам да по негова грешка сме примиле гол, за комото и тоа како можам да ти најдам.
тоа што е резерва на комото е поради фактот што идел напред премногу, си нема везе, се плаши михајлович и толку поради тоа прави грешка.

epa tocno poradi toa sto odi mnogu napred i se sozdava dupka vo odbranata.so drugi zborovi igrame mnogu ofanzivno,a mislam deka koga eden bek odi vo napad mora nekoj od sredinata da go pokriva...vo sprotivno se nzae sto moze da se sluci.tokmu zatoa i go zagubi mestoto vo timot iako jas citav po sajtovite kaj so go kritikuvaa deka treba da igra podobro vo defanziva...takvi ti stvari.kako i da e negledam pozicija na koja sme potenki od bekovskata.

Šta je Mutu rekao o Ljajiću i Mihajloviću

Najveća zvezda Fiorentine, Adrian Mutu, postigao je u meču sa Kaljarijem -1:0 prvi gol za „violu" ove sezone. Rumun je izrazio zahvalnost svima u klubu, a posebno se osvrnuo u timu iz Firence, Adema Ljajića i trenera Sinišu Mihajlovića.
- Hvala Mihi što je verovao u mene. I kada mi nije išlo i kada sam pauzirao uvek je bio tu. On je odličan trener i želim da mu se odužim golovima za sve što je učinio za mene.
Italijanske novinare je zanimalo i Mutuovu mišljenje o „srpskom Kaki", kako mediji tamo nazivaju Ljajića.
- Poseduje ogroman talenat. Nema nikakve sumnje da je reč o momku koji ima svetlu budućnost pred sobom. Potrebno je da samo još malo nauči italijanski jezik - zaključio je Mutu.

Srpsiot Kaka LJajic :) MIslam deka LJajic i malce fizicki treba da se razvie.Ko ke go vidis se gleda deka seuste e detence.Mora malce masa da nanese za da ima poveke sila.Ova e Italijansko prvenstvo treba sila da se ima pred sve deka e mnogu zatvoren tip na fudbal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom