Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
vargas da si gi jade usite,pak ne e vo kombinacija za vecerniot duel.se nadevame deka i bez nego ke uspeeme da zememe 3 boda.pozz
patem citav nesto na eden sajt na viola deka diego della valle prifatil nekoj duel i deka podgotvil nov proekt "progetto"??? nekoj da znae poveke za ova da objasni.???

vargas da si gi jade usite,pak ne e vo kombinacija za vecerniot duel.se nadevame deka i bez nego ke uspeeme da zememe 3 boda.pozz
patem citav nesto na eden sajt na viola deka diego della valle prifatil nekoj duel i deka podgotvil nov proekt "progetto"??? nekoj da znae poveke za ova da objasni.???

few days ago a journalist, Oliviero Beha, communist and violet, wrote on a journal a page where he critizied deeply DDV for what he's doing in Fiorentina and Florence. Yesterday DDV answered from NYC: "i could denonce him but i won't, anyway I ask him a public challenge to tell the truth to people". Today Oliviero Beha answered (very funny, as always) and accepted the challenge, whatever will be the godfathers, the judges, the weapon, the place (TV programs where usually DDV goes)

инаку касано највероватно ќе си иде од сампдорија со расправијата што ја имал со претседателот, интер и фиорентина заинтересирани!

della valle izjavi deka cassano poveke ne e interesen za fiorentina.sepak nie gi imame mutu,jove i ljajic.dosta ni se iako sekoj bi go posakal i cassano vo svoj tim!

della valle izjavi deka cassano poveke ne e interesen za fiorentina.sepak nie gi imame mutu,jove i ljajic.dosta ni se iako sekoj bi go posakal i cassano vo svoj tim!

доколку касано одлучи за фиорентина пред интер или бил кој друг, би биле идиоти да не го земеме.

Vargas e najaven na site sajtovi.. i na skysport ..ke igra

Cassano zima golema plata..nie nemame tolku pari da mu dademe..taka da ne si fantazirajte so cassano

Cassano zima golema plata..nie nemame tolku pari da mu dademe..taka da ne si fantazirajte so cassano

па како тогаш за малку ќе сме го земеле во јануари? ако сака дела вале да купи воопшто нема да му биде проблем, ситно е тоа за него ;)

па како тогаш за малку ќе сме го земеле во јануари? ако сака дела вале да купи воопшто нема да му биде проблем, ситно е тоа за него ;)
ima nekoja hemija megu cassano i fiorentina, navivacive go obozavaat, ne znam dali gledavte italija so farski mislam deka igrase u firenca takvo postuvanje i od publikata a i od casano kon publikata ne sum videl, eden od navivacite izleze na teren mu se klanjase :) , koa bese na cekor da fiorentina vikam bravo konecno dobar transfer ( mislam na dokazano ime) i pocnav uste da gi remetam juventasive i interasive im vikam gotovi ste sea :)ako dojde ke bide odlicno, vo momentov bi go stavil pred mutu bez razmisluvanje. A i za mutu milo mi e sto se vrati ama mislam deka ljaic ne treba da go izgubi mestoto taman pocna da igra poslednive kola rastura mu fali samo gol i sea ke go secnat, mutu treab da si go zasluzi mestoto ne odma prv sostav

--- надополнето ---

ova imase vrska so liga na sampioni ocigledno cassano bese podgotven na mala plata za da igra u liga na sampioni, moe mislenje :)

1. Lazio 22
2. Inter 18
3. Milan 17
4. Juventus 15
5. Napoli 15
6. Chievo 14
7. Sampdoria 14
8. Udinese 13
9. Roma 12
10. Palermo 11
11. Genoa 11
12. Lecce 11
13. Cagliari 10
14. Catania 9*

15. Brescia 9
16. Fiorentina 8*
17. Cesena 8
18. Bologna 8
19. Bari 8
20. Parma 8

аууу тапа утакмица, се плашат да нападнат, мора да притиснат ништо не праиме вака.
љаич да влезе.

--- надополнето ---

значи јас подосаден натпревар немам гледано во живот, михајлович го спушти нивото на фиорентина на многу многу ниско ниво, не ми се верува како може овој да биде тренер на фиорентина или било која друга прволигашка екипа. тотално разочаран.

katastrofa utakmica.bez motiv za pobeda i igra za nereseno.od vakov terener li ima potreba fiorentina?jas mislam deka kutriot mihajlovic treba da si gi sobira partalite.vrska nema od nisto.ne go stavi ljajic da igra,babacar go stava na kraj za da ukrade nekoja sekunda.ebati malodusniot trener.sramota e ova,mora da bide izbrkan...

PATETIKA. Ja mislev ovoj Mihajlovic razbira nesto toj cepenica, neka si podnese otstavka da ne go brkaat, koj mu se ovie potezi be izmena da ne naprai, da ne go stavi ljaic bar u 70 min da pritisnat, me razocara epten, igracive site na kloci u januari nikoj da ne vidam, nikoj ne trca, marchioni drvo i toj sam sigurno se cudi kako moze da igra i toa cela utakmica, montolivo nezaenteresiran greski ko malo dete prai im ja dava u noga na protivnicive, odbranava zbunka sreka so ne napaaga mn inace. samo mutu neso so pokaza i toa u prvo poluvreme se gleda deka ne e podgotven za cela utakmica, i pak zaso mihajlovic ne napravi izmena zadovolen so bod ne mi se veruva na koe derege padnavme, da ne gi pcujam :)

na nivo na ekipa od vtora liga stanavme.odime na gosti i igrame za 0-0 so ekipa od tipot na katanija.jas mislam deka mestoto ni e vo seria b pa i nie malku da odmori od nervozi so ovie debili kaj nas.mihajlovic totalno me razocara,nisto od negovite najavi za edna kompetitivna ekipa so bortbena igra i cel pobeda.neznam samo kako misli so ova da ja kaci fiorentina na goren del na tabela.ova e cudo nevideno.nemozam da se iznacudam sto za ekipa stanavme.samodoverbata kaj igracite e zagubena,nema zabi timot da napadne.ne se trca ,nisto ne vidov dobro vo ovaa utakmica.montolivo drvo nevideno,cerci neznam so sto zasluzuva da igra voobsto kaj nas.dupka e.markioni isto taka mnogu slabo.edinstveno samo mutu i santana imaa nekoi ambicii za gol.gila neznam sto saka uste kaj nas.veke nikoj ne go saka.mora da se dade nekade vo januari.iskreno mnogu sakav da zagubime na ovoj mec za da go izbrkaat ovoj klosar mihajlovic.neka se ubie ako toj zasluzuva da bide trener na ekipa kako fiorentina....

море мамето да им го ебам, гомнарско... не ми се верува кој ниско падна овој тим за нецела година, последните 4 минути топката за држат на центар бе, неќат да нападнат... ахх мамицата да им ја ебам идиотска...
михајлович нека си оди шо побрзо, златно дете имаме највеќе играше у последно време не го пушта во игра бе еееееејјј!!!
ОЧАЈНОООООООООО!!!!

na nivo na ekipa od vtora liga stanavme.odime na gosti i igrame za 0-0 so ekipa od tipot na katanija.jas mislam deka mestoto ni e vo seria b pa i nie malku da odmori od nervozi so ovie debili kaj nas.mihajlovic totalno me razocara,nisto od negovite najavi za edna kompetitivna ekipa so bortbena igra i cel pobeda.neznam samo kako misli so ova da ja kaci fiorentina na goren del na tabela.ova e cudo nevideno.nemozam da se iznacudam sto za ekipa stanavme.samodoverbata kaj igracite e zagubena,nema zabi timot da napadne.ne se trca ,nisto ne vidov dobro vo ovaa utakmica.montolivo drvo nevideno,cerci neznam so sto zasluzuva da igra voobsto kaj nas.dupka e.markioni isto taka mnogu slabo.edinstveno samo mutu i santana imaa nekoi ambicii za gol.gila neznam sto saka uste kaj nas.veke nikoj ne go saka.mora da se dade nekade vo januari.iskreno mnogu sakav da zagubime na ovoj mec za da go izbrkaat ovoj klosar mihajlovic.neka se ubie ako toj zasluzuva da bide trener na ekipa kako fiorentina....

така некако да, нема воља кај овие играчи, се чини ни треба ново билдање на тимот, ново освежување, нова мотивација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom