Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ајде да видиме дали ќе тепаме или пак по стара приказна...

dobro e 0-2 go jademe na poluvreme

aj moze ke dade 3 penali ..pa ke izramnime na 2-2

abe go vide nekoj Gilardino igra ??:drk:

Nekoj ke si bara nova rabota :) ne ja gleav utakmicava ne mozam da komentiram ama ne e dobro cim doma ne pobeduvame na gosti nema so da barame

јас го гледав натпреварот до 30мин. кога губевме 0-2 и прв пат исклучив и не ми беше гајле шо како ќе направат.
за првиот гол фреј беше кус и тој е крив зошто влезе. токлу ли е страшно да се каже дека на боруч треба да му се даде шанса.
има многу причини зошто е доведен клубот во оваа состојба, а најголема одговорност ја сноси дела вале. направија премногу грешки, тој, корвино, би рекол и прандели, али прандели барем си кажа дека згрешил на пример за случајот со пацини. поголем дел од кривицата ја глеам и во таа така наречена лојалност, треба да им се направи чистка на играчи кои повеќе не го даваат некогашниот перформанс, да се земат парите кои никогаш повеќе нема да ни се понудат и да се тера прав бизнис.
се повредувале играчи ќе кажат, абе не може дете од 19 години да го води тимот што курац им е на тие менаџери.
миха се покажа и докажа како погрешен потег и немање капацитет, да му беше гајле на дела вале најверотно ќе го отпуштеше, али вака барем се надеваме дека ќе избориме опстанок.

Јоветич денес правел уште една операција,по таа првата,сега за средување на вкрстените лигаменти,операцијата била техницчки успешна и сега ке може да се врати за 6 месеци т.е во Април.

ako de ima 12 dena pauza poradi grdive reprezentacii sea... ke se vratat vargas i d'agostino za so sampdoria..konecno ke bideme kompletni

Fakt e deka imame premnogu povredeni igraci,a i ete Montolivo e polupovreden da se rece,ama toa ne e izgovor.Da bidam iskren ocekuvav slabo da pocneme,posto promena na trener posle 5 godini,so covek koj gi poznava pogolemiot del od igracite kako disat ne e lesno da se zameni,ali ne mislev deka do tolku loso ke bide.Mihajlovic snosi del od krivicite kako i najgolemata krivica Dell Valle,pa i do nekade Corvino,ma da on e upravuvan od DV.Taka da mislam deka Miha nema kapacitet da vodi tim kako Fiorentina.Dzabe sto e mlad i ambiciozen i saka novi predizvici.Treba covek koj dobro gi poznava rabotite

citam neso juventus zaneteresirani da go kupat gila vo januari, ah da se do tolku glupi pa da platat bar 15 mil :) ja odma bi go prodal gila samo problem e so nema zamena nema koj da se kupi moze maxi lopez

Што ви е бе Фиорентина,зашто сте толку слаби. :(

ODBRANA LUGE ODBRANA.Lev i centralen bek i oa ne bilo koj.Ete toa ni fali i normalno bez ovie glupi povredi,pred sve na Jove i Dagostino i normalno Mutu da se vrati

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom