Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
momci eve me se vrativ me nemase od opravdani pricini.inace citam sega deka felipe od udineze e nas za 9 milioni.pa jas mislam deka ova e odlicen transfer i zasiluvanje.stanuva zbor za mnogu zilav i inteligenten centar half iako na vuki bas i ne mu izgleda taka posto ne izgleda mn.snazno.:vozbud:FORZA VIOLA!!!

BAYERN-FIORENTINA!UF KAKVA LOSA ZDREBKA:kesa:.AJ BELKI KE IMA IZNENADUVANJE I USTE EDEN PODVIG:wink:

tri ce-ti-ri AUUUUUUUU so bayern(m) ccc morase nekoj opaen da dadat da im jebem so ne go dadoa stuttgart ili olympiakos neso taka ali ajde gi imame i ovie:)

ke bide tesko, ama iame prednost da ja igrame vtorata doma, ako mozevme da go tepame Lpool so se pa ovie, ja i sum sreken so ne ni se padna Porto. Ke im pratime poraka sea so milan neka mu ja mislat tie :) a i bolje e so vleguvaat tie kako favoriti poso na niv ke bide pritisokot. FORZA VIOLA

sea smo dobar pazar

Баш сакав со вас да се паднеме и пишав неколку пати на форумов. Респекат за тоа што го покажавте до сега, секако дека треба да покажеш добра игра да бидеш прв во група со Лион и Ливерпул ама сепа мислам дека ќе ве поминеме со ангажирана игра.

Како и да е позз и че биде интересно во Февруари :fcb2: :helou:

не знам, сеуште не се произнесувам за овој дуел. Како што ни е моментално тимот немаме шанси, но ако купиме добар одбранбрен играч, можеби и среден ред или напаѓач.
лани поштено си изгубивме со 3-0 таму, али тогаш варгас ни играше лев бек, мело не знаеше што прави, немавме акции... фиорентина оваа година е рапидно сменета, и јас сум изненаден. не е случајно првото место у група во CL.
сепак ни фали дефанзивец подитно.
јебени корвино, купи дефанзивец веќе!

Defanzivec pod hitno u januari MORA
sredina i napad sme zverovi
mutu i jovetic da se vo forma e najvazno, i da ne se povreduvaat

Eden defanzivecc i eden srednjak ama poagresiven i mozeme da se natprevaruvame.Normalno i da nemame tolku povredeni kako sega.Za utre edinstveno povikan e Mutu za natprevarot so Milan.Otpagaat Jovetic,Zaneti,Gamberini,Markioni! Bez ovie igraci sme vo golem minus no sto e tuka e:toe:

Samo edna rabota ke kazam za mecot utre:
ako startuvame so gila,vargas i MUTU vo napad 100% ke tepame, ako ne startuva mutu mnogu tesko

Samo sto se vrativ od grad i ko po obicaj na kajgana poso sum kamen.Utre ke vidite eden nov covek na teren.Ako utre igra Mutu,Vargas,Gilardini i Montolivo gazime ako ne moze da izgubime so ovie povredeni igraci.

Inace najdov use eden decko so naviva za Fioa
:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom