Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Да да Батистута наполни 40 години.Знаев дека во февруари му е,само незнамев кога точно.Нека му е среќно

Абе Сантана беше прв избор на Прандели и сега само он си знае што понатаму.Јоветич е добар и брз и све све све,ама нема искуство некое големо.Иначе Сантана игра секогаш променливо и знае некогаш да е ептен тапа.Ќе видиме како ќе направи трнерот.И мене ми се свиѓа оваа тектика и несакам да се менува ама најдобро знае Прандели.:helou:

Леле сите чекаат првенец на Јоветиќ како 3 години да игра па гол не може да даде:tv:

Кога тогаш ќе го даде голот.Само полека.Баш ме интересира како ќе прослави:vozbud:

Абе Јоветич е супер детенце и не се секирајте за тоа кога ќе даде гол.Ако така сите го форсираат може да падне под притисок.Затоа требе да се остави да си дише и све ќе биде ок.
Кажете дали ќе дава телма викендов Фио-Лац?

santana do krajot na sezonata povreden
sega mu se sansata na jovetic da se pokaze

Абе Јоветич е супер детенце и не се секирајте за тоа кога ќе даде гол.Ако така сите го форсираат може да падне под притисок.Затоа требе да се остави да си дише и све ќе биде ок.
Кажете дали ќе дава телма викендов Фио-Лац?
Рома-Џенова директен пренос,а повремени вклучувања од мечот Фиорентина-Лацио

Ја па си мислев Фиорентина ќе ја даваат!Ај со Лацио веќе здосадија,ама вреди да се гледа утакмицата.И Рома-Џенова ќе е добар меч во секој случај!
Иначе на местото на Сантана веројатно Монтоливо ќе игра како полушпиц бидејки Јоветич има ситна повреда!:smir:

E да ни должат!И ти знаеш убаво.Се надевам и сакм освета и тоа добра!:helou:

Рома-Џенова директен пренос,а повремени вклучувања од мечот Фиорентина-Лацио

На ОБН многу често ги даваат утакмиците на Лацио,а + ова е дерби и би требало ОБН да пренасаат....иначе во италијанско сум за Фиорентина и очекувам победа над Лацио од 3:2 (не ми е за друго Пандев да даде 2 гола),а за Фиорентина гол да даде Јоветич хаха позз

Па ја мислев дека ќе ја даваат у п.м. нека иде све.Ебаго работа.Сега ќе морам на интернет и тоа ако имам време.
Како бе 3-2?Ништо под два разлика не прифаќам.Е така да знаете:baeh:

Дај 3-0 за 1000 и да завршиме.Или 3-1 ама за 1300 мислам дека ќе биде ОК:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom