Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Nema vrska toa deka ke tone, i Laporta si zamina pa Barsa si gazi, bitni se parite sto bi gi izdvokuval pederot od nasiot ni Juzni Sosed
Да ама јас мисалм дека ова е почеток на повлекување на фирмата фени како генерален спонзор на клубот фени ама дај боже да си во право и да е само мењавање на претседателот па може ќе биде тој и подобар од овој до сега што беше па ќе извлекува повеќе пари

Да ама јас мисалм дека ова е почеток на повлекување на фирмата фени како генерален спонзор на клубот фени ама дај боже да си во право и да е само мењавање на претседателот па може ќе биде тој и подобар од овој до сега што беше па ќе извлекува повеќе пари

Pa sto znam ne mi se veruva ako se povlekuva ke dojdese nekoj makedonec bez veze tamu , ko na primer toj eden Sirenjeto sto go vikaat hahaa

fala amir za se sto napravi za kavadarci!
ne znam kako kje bide bez amir, ali se nadevam na uste podobro :)

F E N I (y)

Благодарност до Амир Абед за сите одлични моменти што ни ги донесе, и човекот беше СУПЕР претседател, што максимално се залагаше за клубот и СЕКОГАШ стоеше во негова одбрана. Секоја чест.

Како тоа мислиш со кои факти го поткрепуваш твоето мислење?

Амир Абед во фабриката Фени Индустри е како главен шеф на обезбедувањето и човек кој се грижи да има ред во фабриката и воедно близок човек на газдата.
Амир Абед заминува на работа во Косово каде што истиот газда кој стопанисува со Фени Индустри има рудник таму и има потреба од него, и за тоа тој се повлекува од претседателската позиција на КК Фени, поради презафатеност и немање не време да раководи со истата. Неговото место ќе го завземе друг човек кој исто така во управниот одбор на фабриката Арвид кој е по потекло од Индија и исто така близок човек на газдата од Израел.

Фени Индустри продолжува со истото темпо како и минатата сезона со јуриш на титула на сите фронтови, сите информации или шпекулации кои кружат дека ќе згасне се апсолутно неточни и невистинити.

Како тоа мислиш со кои факти го поткрепуваш твоето мислење?

Амир Абед во фабриката Фени Индустри е како главен шеф на обезбедувањето и човек кој се грижи да има ред во фабриката и воедно близок човек на газдата.
Амир Абед заминува на работа во Косово каде што истиот газда кој стопанисува со Фени Индустри има рудник таму и има потреба од него, и за тоа тој се повлекува од претседателската позиција на КК Фени, поради презафатеност и немање не време да раководи со истата. Неговото место ќе го завземе друг човек кој исто така во управниот одбор на фабриката Арвид кој е по потекло од Индија и исто така близок човек на газдата од Израел.

Фени Индустри продолжува со истото темпо како и минатата сезона со јуриш на титула на сите фронтови, сите информации или шпекулации кои кружат дека ќе згасне се апсолутно неточни и невистинити.
Па секад кога има промени на претседатели во мак клубовите било фудбал ракомет или кошарка тоа е знак дека пополека спонзорот се повлекува од тој тим јас не реков дека тоа ќе се деси се ретки исклучоци се надевам и тука така ќе биде

Па секад кога има промени на претседатели во мак клубовите било фудбал ракомет или кошарка тоа е знак дека пополека спонзорот се повлекува од тој тим јас не реков дека тоа ќе се деси се ретки исклучоци се надевам и тука така ќе биде

Ете фино ти објаснав како е ситуацијата.
Повлекувањето на Амир од Фени нема никаква врска со клубот, туку со работни обврски кои му налагаат да биде далеку од Кавадарци и нема да биде во можност да ја обавува претседателската позиција повеќе па за тоа и се повлекува.

Тој не е финансиер колку што сум запознаен јас, само беше назначен за претседател на клубот.. Убаво ти објасни Кавадарчанец.
Кога финансиерот ќе се повлечи, е тогаш може да збориме дека отишол тимот во алеата на великаните.

Големо ривалство беше тоо со Струмца ама си ги пуневме пациенти си беа хе хе еееее ... и да... Чи Илето за претседател !!! хе хе хееее

4.коло БИБЛ лига
Зрињски Мостар (БиХ)-Фени Индустри 68:76 (37:32)
Фени Индустри: Лилов 14, Фрај 17, Кнежевиќ 3, Оцоколјиќ 8, Брчков 8, Николовски 6, Самарџиев 9, Соколов 5, Ѓуров 3, Михајловски 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom