Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Mарче ти си луд...како можеш вакви глупости да збориш брат....на него тоа му е професија да биде тренер а не е он навивач на мзт тоа треба да ви биде јасно на сите...па боби митев нит седи за вас а нит па седи за клубот...он седи за пари како и сите...и ако му дадат добра сума зашто да не отиде бај д веј боби митев не ги ни виде фемили не сте испеале ни една песна во негова чест...не е исти случајот Митев-Докузовски тоа нека ви биде јасно....Марин е во работнички заради нас (ЦПБ) зошто сите го поштуваа и кога беше тренер и на мзтали го боли курот типот му направија куќа со базен и онда им го тури....не за џабе синоќа носеше ЦПБ маица ....

Професија, да...Али може да бира човекот...Би седел у МЗТ за помали пари него да отиде у било кој друг клуб у Македонија...Веруј дека не се сите алчни за пари...
Бај д веј, Боби ги виде Фемили на утакмицата со Амак кога му се даде поддршка, и знае дека ФА се позади него ...

За Марин, не знам тоа...Нека ти биде...

Професија, да...Али може да бира човекот...Би седел у МЗТ за помали пари него да отиде у било кој друг клуб у Македонија...Веруј дека не се сите алчни за пари...
Бај д веј, Боби ги виде Фемили на утакмицата со Амак кога му се даде поддршка, и знае дека ФА се позади него ...

За Марин, не знам тоа...Нека ти биде...
Да знам ја гледав таа утакмица....една беше само сезонава од како дојде Боби Митев...секоја чест ако изигра така...али брат денеска секој гледа за пари никој не ти игра за лепе очи

Миљан Пуповиќ се наоѓа во Кавадарци овие дено сега му е мајката да го лапнеме Амир нека не чека нека му пуште некој чек да не го испуштиме па после да има олелел.:vozbud:
Гледам Јане сте го спомнале и одма ќе ви кажам да си го тргните од главата Јане не се враќа во Македонија уште ајле години и да се врати ќе игра во МЗТ па макар и за опстанок се бореле башка денес читав во Спорт дека потпишал нов договор со Грифони и останува во Украина до година пак.

Миљан Пуповиќ се наоѓа во Кавадарци овие дено сега му е мајката да го лапнеме Амир нека не чека нека му пуште некој чек да не го испуштиме па после да има олелел.:vozbud:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Лелеееее:drk::drk::drk:

Ако го земиме него ќе има фешти другата сезона:sport1:

Гледам Јане сте го спомнале и одма ќе ви кажам да си го тргните од главата Јане не се враќа во Македонија уште ајле години и да се врати ќе игра во МЗТ па макар и за опстанок се бореле башка денес читав во Спорт дека потпишал нов договор со Грифони и останува во Украина до година пак.
Ако имате да му давате 7.000 како што зимаше во Украина , може :)))
А Мицко е кај Иванчно на гости малку :)Беше и во Струмица изминативе 2-3 дена.

Ако имате да му давате 7.000 како што зимаше во Украина , може :)))
А Мицко е кај Иванчно на гости малку :)Беше и во Струмица изминативе 2-3 дена.
Па имаме бе, Кол фиксно ќе си оде...така да ќе се ослободе буџет од него. :helou:

Не верувам дека ќе дадете 7.000 за него.
Се свестивте дека Кол не вреди толку а?:pipi:

Јас ако ги донесат Пуповиќ и Војдам би бил најсреќниот навивач на Фени и евентуално како замена за Пупо да го земеме Кирче Николовски.
Кире Николовски,Бошко Јововиќ,Цобе Михајловски Мицко Пуповиќ оууу кој тандем се ежам ова ако го остварат ако некој друг центар у лигата му парира на виа 4 ца ја Ѓоко да не се викам да ебам мајка му:salut:

More komunjar ti ibam ocite krivi naa godina kako serese za kol vakov bil nakov bil,sea pak se svestivte...

ke gi prepoznaete li motovilkite
gotovo%20sigurni%20ucesnici%20drafta%20Miljan%20Pupovic%20N%20Krstic%20i%20moj%20sin%20Milos.jpg
Pupo e bil i kandidat za drafto ama so se e slucilo ne znam pa se razdelia so Krstic.Sepak,mislam deka i vaj godina ke e so Arsic u paket,ne znam za Feni.Kaj Svabo e na gosti inace,tandem za tasak se neviden

Мираковси е педерче...нигде нема останато повеќе од една сезона...пати за да биде најдобар....ама никад нема да го докаже тоа...зашто се прави ѕвезда а не е

За Мираковски имаш право не ме бендисуе и мене со Чемата исти се само туку ги вртат газевите и само туку потскокнуат Браунт да се врате или да се најде друг АМА ПОДОБАР од нив

ke gi prepoznaete li motovilkite
gotovo%20sigurni%20ucesnici%20drafta%20Miljan%20Pupovic%20N%20Krstic%20i%20moj%20sin%20Milos.jpg
Pupo e bil i kandidat za drafto ama so se e slucilo ne znam pa se razdelia so Krstic.Sepak,mislam deka i vaj godina ke e so Arsic u paket,ne znam za Feni.Kaj Svabo e na gosti inace,tandem za tasak se neviden

Пуповиќ заедно си Миличиќ беа претставувани како чуда од деца што впрочем и беа...Едниот си фати штрафта за НБА, а другиов се повредуваше у серија па не направи поголема кариера...Двајцата тргнаа од Хемофарм Вршац...

Кој ѕвер е Мицко еј :pipi:
Еј Кавадарчани што е работата со вас бе?Иван ! , сега Мицко е неможе .!. :pos2:

Кој ѕвер е Мицко еј :pipi:
Еј Кавадарчани што е работата со вас бе?Иван ! , сега Мицко е неможе .!. :pos2:
:pos2::pos2::toe: Шо да праиме лани бете по добри од нас ама ниш не направите и сега ги зимаме имаме пари ама УМ немаме ГЛУП ЕМИЛ а по него и АМИР

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom