Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ako gleas oddeka ide opasnosta,tam ke se branes..Ogne prasanje e dali i za novata sezona ke se oprae od ovaa lekcija so mu ja odrzi Bosnjak,se mislam oti uplah ke ima do veligden...e ama Emil koa vide oti Dime forsra vlezovi i pretrcuvanje,a Prekata i Gjurov se bavni za nego trebase da go puste Bosnjak..mozebi ke imase dupka na drugo mesto,ama pomalku opasna

Кој го знае Емил шо мислел, и ја сакав Бошњак да оде на Димо ама тоа е... изгледа мислел дека Ѓуров може да го чува :jaj:

....

2. Марјан Ѓуров - долгогодишен играч на Работнички и миленик на CPB. Дечкото игра одлично и со срце, меѓутоа најверојатно срцето му има останато на паркетот во салата Градски Парк во Скопје.

3. Шуш - Горан Самарџиев - долгогодишен играч на Работнички кој исто така беше миленик на CPB, воедно има и песна за него. Одличен play maker - но тоа е тоа кога се игра против Марин Д. и Работнички ....

-----------------------------

значи се надевам појасно ви е сега кои се имињата кои го донесоа Фени било каде во Мак Баскетот ...
------------------------------

добри играчи во Фени според мене, црнчугана и србинон ... името му го забоправив ....

другото .... мање - више - исти курац ...

П.С. Ја разбирам радоста на сите оние кои ќе земат титула во Македонската Кошаркарска лига... Меѓутоа Работнички има едноставно ПРЕЈАКА школа за таленти и несомнено е дека во период од 10 години има сила да освои барем 7 титули ....

Ај бе...:)
Ни Ѓуров, а уште помалку Самарџиев се од школата на Работнички.:)
Шо си напишал тука?:uvo:
Самарџиев е од Кавадаречката кошаркарска школа од каде е и костурот на цела репрезентација.:toe:
Работнички понудил доволно пари за да ги користи нивните услуги во одреден период...и тоа е се.
Фершпед е моќен спонзор...не дај боже да ви кидне од тимот....ќе ни згасне лигата.

Тоа погоре шо си напишал се живи глупости.

ako gleas oddeka ide opasnosta,tam ke se branes..Ogne prasanje e dali i za novata sezona ke se oprae od ovaa lekcija so mu ja odrzi Bosnjak,se mislam oti uplah ke ima do veligden...e ama Emil koa vide oti Dime forsra vlezovi i pretrcuvanje,a Prekata i Gjurov se bavni za nego trebase da go puste Bosnjak..mozebi ke imase dupka na drugo mesto,ama pomalku opasna
Ги уби од пцуење на Прекович и Ѓуров , ги уби - жими мајка:pos2:И во 3та чевртина на крај кога веќе Диме имаше 25 поени , го пушти Иван на Диме.Ама ни тоа не помогна.
А за Огнето да се согласувам , ноќна мора ќе му биде Иван.Го уби еј , не му даде една акција да намести.:pipi:

nema klub u MKD so moze da se pofale deka ima tradicija vo pravenje na igraci odnosno skola...se e svedeno na povremeni blesoci.Ako ne se sega ,,privatnite,, skoli,prvoligasite so nivnite skoli ke se gola voda.Zalosno e sto na sekoja peta godina se javuva nekoj si klasa igrac,i se e ,,napravi sam,,.Da ne slucajno ovie malive so se od Milenium(kaj niv imam uvid) Drago Jankov ke gi naprave igrace.Ako si nemas talent,ako cekas od nekoj trener da te oprae,naebal si.Tuku da se krsteme da vlezat pomokni sponzori u klubovite ida se donesat kvalitetni stranci,sto pati poveke ke naucat trenirajki so niv otkolku od trenero

Ах да го ебам виќе каа кудиме дај ја си кажам желби за догодина како би сакал да изгледаме али у доменот на реалноста нели :)

Горан Самарџиев-Капитен кавадарчанец нема шанси да си оде па мајка Јана нека се вика барем до толку му сне дужни на човекот и за тоа планирајте го и за догодина..
Милан Прекович-Или у Кавадарци познат како Стариот лани кога рекоа дека си оде од фени плачев како мало дете али оваа година не оправда дали годините дали недоволно залагање само он си знае за тебе мајсторе нема место во тимот до година фала за се али мораме да одиме напред.
Златко Гоцевски-Бескичмењакот од Виница момакот не е свесен каков гнев ми навлече во финалната серија па таков играч без муда не сум видел одамна плашливец нека оде во Овче Поле нас не ни треба фала му за се али не си за во Фени.
Марјан Ѓуров-Најдобрио дефанзивец низ годините наназад во нашата лига оваа сезона поради повреди не се покажа во вистинско светло играч со срце и за него следната сезона мора да има место во ростерот.
Донал Кол- Фамозниот Дончо Колев уфф незнам шо да кажам лани растури ваа сезона се прекури а и си ја дигна цената многу јас мислам дека најдобро и за него и за нас би било да го напушти Кавадарци.
Иван Бошњак-Човекот по кој лудуваат сите фанови на Фени едноставно најдобриот играч на Фени во вториот дел од сезоната сметаме на него и догодина :smir:
Бошко Јововиќ-Боле се врати од војска и долета во Кавадарци да му помогне на клубот кон шампионската титула за ниту еден денар и играч кој игра со срце за тимот така да и за него мора да има место во тимот догодина.
Димитар Мираковски-Беше малку во Кавадарци неговата игра се одвиваше топло ладно али не верувам дека ќе сака да остане во Фени најверојатно ќе оде во странство некаде али ако сака да остане е добродојтен.

Не очекува лето и очекувам од управата на КК Фени да си ја сватат озбилно работата како што бее до сега нели на чело со претседателот Амир Абед кој е главен виновник што имаме тим во градот.Една порака до нив пошто знам дека го следат форумот да не се расфрлаат со многу пари не ги натплаќате играчите затоа што се расипуваат и не играат идната сезона со помал буџе со изузетно млади играчи квалитетни и неколку ѕвезди надополнети со искуството на други играчи титулата можеме да ја вратиме во Кавадарци.

Јован Марковски-Играч на Торус од Скопје предходно го носеше дресот на Фершпед според мене еден од најперспективни играчи во нашата лига не треба да чекаме туку веднаш да тргнеме по него за малку пари ќе добиеме екстра играч кој подоцна можеме да заработиме на него со евентуална продажба.
Кире Николовски-Убиствен скокач и поентер тоа го докажа оваа сезона во Вардар 2000 млад играч кој може да го замени Гоцевски 2 пати подобро исто така може да напредува во нашата средина покрај многу голем број на ѕвезди и докажани играчи како Самарџиев,Ѓуров и остали би бил исплатлива инвестиција.
Бојан Трајковски-Тој е првото име кој се поврзува со нашиот тим за следната сезона али според цифрите кој наводно му се понудени да дојде во Кавадарци мислам дека е многу али не би дошол лошо на нашата екипа пошто е македонец и ќе има простор за донесување на странци.
Миљан Пуповиќ-Докажан играч уште од времето на КК Струмица моја најголема желба вистински борец во рекетот играч кој игра со срце и малку скап али вреде за парите заедно со Николовски,Јововиќ,Михајловски би биле убиствен тандем во рекетот.
Војдан Стојановски-Остана без клуб и отиде ба проба во Партизан каде што не верувам дека ќе остане башка неговиот клуб Амак Сп се распадна и затоа не треба да чекаме многу туку веднаш да го ангажираме млад играч од кој би можеле да профитираме на многу полиња пред се финансиски од евентуална продажба па и играчи пошто важи за еден од најдобрите играчи во лигата.
Димитар Караџовски-После евентуално заминување на Мито Мираковски од Кавадарци јас мислам дека Диме би можел да биде добра замена за него башка и поефтина варијанта е од него а пред се е и македонец.
Странците- Овој избор би му го препуштил на Горан Граматиков пошто тој се грижи за нив и очекувам изненадување како што беше Донал Кол пред две сезони..

Тоа се на се беа моите желби за догодина со ваков тим искрено мислам дека можеме до титула ако мислите дека грешам поправетеме некаде башка напишете си и вие што сакате да видете догодина во КК Фени. :smir:

Немаме шутер, немаме центар, немаме плеј... Ништо немаме.. Треба нов костур на тимот.. :salut:

Ах да го ебам виќе каа кудиме дај ја си кажам желби за догодина како би сакал да изгледаме али у доменот на реалноста нели :)

Горан Самарџиев-Капитен кавадарчанец нема шанси да си оде па мајка Јана нека се вика барем до толку му сне дужни на човекот и за тоа планирајте го и за догодина..
Милан Прекович-Или у Кавадарци познат како Стариот лани кога рекоа дека си оде од фени плачев како мало дете али оваа година не оправда дали годините дали недоволно залагање само он си знае за тебе мајсторе нема место во тимот до година фала за се али мораме да одиме напред.
Златко Гоцевски-Бескичмењакот од Виница момакот не е свесен каков гнев ми навлече во финалната серија па таков играч без муда не сум видел одамна плашливец нека оде во Овче Поле нас не ни треба фала му за се али не си за во Фени.
Марјан Ѓуров-Најдобрио дефанзивец низ годините наназад во нашата лига оваа сезона поради повреди не се покажа во вистинско светло играч со срце и за него следната сезона мора да има место во ростерот.
Донал Кол- Фамозниот Дончо Колев уфф незнам шо да кажам лани растури ваа сезона се прекури а и си ја дигна цената многу јас мислам дека најдобро и за него и за нас би било да го напушти Кавадарци.
Иван Бошњак-Човекот по кој лудуваат сите фанови на Фени едноставно најдобриот играч на Фени во вториот дел од сезоната сметаме на него и догодина :smir:
Бошко Јововиќ-Боле се врати од војска и долета во Кавадарци да му помогне на клубот кон шампионската титула за ниту еден денар и играч кој игра со срце за тимот така да и за него мора да има место во тимот догодина.
Димитар Мираковски-Беше малку во Кавадарци неговата игра се одвиваше топло ладно али не верувам дека ќе сака да остане во Фени најверојатно ќе оде во странство некаде али ако сака да остане е добродојтен.

Не очекува лето и очекувам од управата на КК Фени да си ја сватат озбилно работата како што бее до сега нели на чело со претседателот Амир Абед кој е главен виновник што имаме тим во градот.Една порака до нив пошто знам дека го следат форумот да не се расфрлаат со многу пари не ги натплаќате играчите затоа што се расипуваат и не играат идната сезона со помал буџе со изузетно млади играчи квалитетни и неколку ѕвезди надополнети со искуството на други играчи титулата можеме да ја вратиме во Кавадарци.

Јован Марковски-Играч на Торус од Скопје предходно го носеше дресот на Фершпед според мене еден од најперспективни играчи во нашата лига не треба да чекаме туку веднаш да тргнеме по него за малку пари ќе добиеме екстра играч кој подоцна можеме да заработиме на него со евентуална продажба.
Кире Николовски-Убиствен скокач и поентер тоа го докажа оваа сезона во Вардар 2000 млад играч кој може да го замени Гоцевски 2 пати подобро исто така може да напредува во нашата средина покрај многу голем број на ѕвезди и докажани играчи како Самарџиев,Ѓуров и остали би бил исплатлива инвестиција.
Бојан Трајковски-Тој е првото име кој се поврзува со нашиот тим за следната сезона али според цифрите кој наводно му се понудени да дојде во Кавадарци мислам дека е многу али не би дошол лошо на нашата екипа пошто е македонец и ќе има простор за донесување на странци.
Миљан Пуповиќ-Докажан играч уште од времето на КК Струмица моја најголема желба вистински борец во рекетот играч кој игра со срце и малку скап али вреде за парите заедно со Николовски,Јововиќ,Михајловски би биле убиствен тандем во рекетот.
Војдан Стојановски-Остана без клуб и отиде ба проба во Партизан каде што не верувам дека ќе остане башка неговиот клуб Амак Сп се распадна и затоа не треба да чекаме многу туку веднаш да го ангажираме млад играч од кој би можеле да профитираме на многу полиња пред се финансиски од евентуална продажба па и играчи пошто важи за еден од најдобрите играчи во лигата.
Димитар Караџовски-После евентуално заминување на Мито Мираковски од Кавадарци јас мислам дека Диме би можел да биде добра замена за него башка и поефтина варијанта е од него а пред се е и македонец.
Странците- Овој избор би му го препуштил на Горан Граматиков пошто тој се грижи за нив и очекувам изненадување како што беше Донал Кол пред две сезони..

Тоа се на се беа моите желби за догодина со ваков тим искрено мислам дека можеме до титула ако мислите дека грешам поправетеме некаде башка напишете си и вие што сакате да видете догодина во КК Фени. :smir:

Brat ti si lud...kolky vreme go pisuvase ovaaaaaaaaaaa

Feni nema napagac,individualec koj so ke naprae nesto sam,ulaz,zbrka... igrac fazla u napad se stvara odma..pa togaj ke vlevat i sutovite,koga se sutira so dve sekundi steluvanje nisan lesno se pogoduva, a sut na sila tesko...nemate krilo suter...se drugo imate...za dogodina na Amir top preporaka da go zeme Kiculis,so nego ke e druga prikaska,ako e sloboden,a i ne veruvam da e poveke od 5000 evra...Gocevski da go zadrze obavezno,Bosnjak i Jovovic isto taka.Prekovic ako moze za trener,ne znam kak se pravilata kaj nas za licenci,ima poznavanje i so e najbitno avtoritet i kurnaz e.Mirako sezonata mu bese slaba,za stranstvo ne veruvam,taka da mosne lesno moze da go zadrzete,osven Fersped ako ne go podlaze za parite so mu gi dolguva pa da go zeme...so zdrav Mihajlovski drug ne vi treba,mozebi za 4 stranec Fraj od Amak so bese,dobar napagac,najdobar vlez i mnogu brz prv cekor,kak na sala gi pravese vlezovite...so takvi krila Gocevski,Jovovic i Cobeto ke treba samo dobar den da mu kazuvat na koso

Финтата е шо кај нас не сакат индивидуалци, таков беше случајот со Мекензи, типот имаше неспорен талент ама не сакаа да го задржат ради тоа шо според Емил не бил тимски играч, а си плачеме цела сезона за еден таков, шо ќе разбие противничка зона и сам ќе направе нешто. Сеа не цело време сам да играе, ама има и такви ситуации кога стварно треба да се искажат индивидуалните способности на еден играч.

За другата сезона, бек шутер мора да се купе, Прековиќ секако ќе си оде,па ќе се отворе место у тимот за еден добар бек, нешто налик Поповиќ, според мене и него да го вратат не ќе биде лошо, ако остане Миракот ќе иаме страшно брза бековска линија, за разлика од оваа сезона.

Уште едно мало крило обавезно, со поголеми офанзивни квалитети од Ѓуров, да знае на влез да оде ама и да е добар шутер, патиме за таков цела сезона, убаво спомна пријателот од струмица за Фрај, ама он па ќе сака бааѓи пари, а не се знае со каков буџет ќе располагаме.

А нешто шо треба да биде приоритет е да се донесат браќата Стојановски, со акцент на Војдан, детето е огромен талент ама мислам дека уште една година у Македонија добро ќе му дојде, плус најверојатно ќе се играе БИБЛ, шо може да биде ногу корисно.

Од моменталниот ростер мислам дека ќе останат
Чемата - не си оде шо сакате лафите

Мираковски - ако сака он да остане т.е. ако нема некои понуди од странство не гледам причина зошто да не го задржиме, одличен плеј е за брзо време се прилагоди на тимот.

Бошњак - треба ли зборови за него? Невиден борец, се труде како 10 сезони да е у
Кавадарци, а дојде пред 2 месеца :cuc:

Јововиќ
Ѓуров
И ако не се најде адекватна замена Гоцевски

Кога ви зборев : Земете го Диме , шампиони ќе сте :pos2:Вие неее!:nenene:Сељак бил , од Градско бил , онаков бил - таков бил.Епа сега.:toe:
na tasovski 3 pati mu bese ponudeno da igrae u feni i pred da zamine u strumica i od kaa se raspadna strumica i toa za nogu pari ama on ne sakal da igrae u feni!!!
taka da upravata resila feni kolku i da prave jak tim on da ne zaigrae za nas

na tasovski 3 pati mu bese ponudeno da igrae u feni i pred da zamine u strumica i od kaa se raspadna strumica i toa za nogu pari ama on ne sakal da igrae u feni!!!
taka da upravata resila feni kolku i da prave jak tim on da ne zaigrae za nas

Од кај ваа информација жити се?

a i 90% od kavadarcani sakat rajkovic da si ode. abe covekot poima si nema. dokuzovski so nikakov tim mu odrza jaka lekcija taka da um za upravata za dogodina da zemat nekoj posalam trener na pr. bobi mitrev so go vodese mzt poslednite utakmici.
covekot e zakon so dolgogodisno iskustvo u stranstvo.momentalno on e narealnata i najdobra opcija za trener.
i u timot pod itno da se zeme vojdan stojanovski dodeka fersped ne go lapnale!!!

Од кај ваа информација жити се?
takvi muabeti se vrtat niz gradot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom