Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки не ми се веруе мене уште,цела сезона отиди у булшит...А се гледаше уште на почетокот на сезоната дека нема да освоиме ништо...Не знам шо да кажам,не можам да мислам

Испомењаа 100 играчи у текот на сезоната и џабе. Ова што го гледавме цела сезона едноставно не беше ТИМ.

pa i rabotnicki smeni igraci celata rabota e sto gurov,samardziev,prekovic,mirakovski se izduvani igraci neznam so gi praite niv bez veze,feni ima istrosen tim definitivno za razlika od rabotnicki koj ima mn pomlad tim koj saka uste mnogu mnogu uspesi.Emil ne go gleam kako krivec za neosvoenata titula zasto se dokaza deka igracite se glavni vinovnici koa nemozat da pogodat 10 trojki(min)

igracite na Feni se:PRODAENI DUSI KOJ MISLAT SAMO ZA PARI.A I TRENEROT MU E TUKA NEGDE,aj vgodina i 2 mesto ke vi bidi zagrozeno:smir:

феноменоменалноооо..... 14 титула освоивме... тралалалаа... не дечки се глеа дека играчите слабо играт од кај вас...

Мала Ретроспектива ...

1. Емил Рајковиќ - прекар: Црни Бомбардер

(даде премногу тројки)

- добиен при освојување на титула во сред сала Јанде Сандански помеѓу дербито МЗТ-Работнички - на резултат од 3-3

Ова кажува дека Фени е втор во Македонската лика заради тоа што има тренер кој знае како да си ја води работата. Само да не заборавиме, дека кога Емил го доби тој прекар, тренер на Работнички тогаш беше воедно и денешниот тренер на Работнички - Марин Докузовски.

2. Марјан Ѓуров - долгогодишен играч на Работнички и миленик на CPB. Дечкото игра одлично и со срце, меѓутоа најверојатно срцето му има останато на паркетот во салата Градски Парк во Скопје.

3. Шуш - Горан Самарџиев - долгогодишен играч на Работнички кој исто така беше миленик на CPB, воедно има и песна за него. Одличен play maker - но тоа е тоа кога се игра против Марин Д. и Работнички ....

-----------------------------

значи се надевам појасно ви е сега кои се имињата кои го донесоа Фени било каде во Мак Баскетот ...
------------------------------

добри играчи во Фени според мене, црнчугана и србинон ... името му го забоправив ....

другото .... мање - више - исти курац ...

П.С. Ја разбирам радоста на сите оние кои ќе земат титула во Македонската Кошаркарска лига... Меѓутоа Работнички има едноставно ПРЕЈАКА школа за таленти и несомнено е дека во период од 10 години има сила да освои барем 7 титули ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom