Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
точно !подигната заедно со рацете на судиите!!:kesa:
Нема везе..ако се докажуваме ја и ти до сабајле нема да се убедиме така да ке прашаме некој друг неутралец ке каже дали судиите цело време суделе во наша полза!

Па во наша полза судеа судиите.....ако бидеме нереални:toe:

јас во послабо издание фени го немам видено годинава !!! се виде убаво колку тој рајкович "знаее"... фени да не зборите за судии многу, кога чиста победа ни земавте во јасмин !!!

јас во послабо издание фени го немам видено годинава !!! се виде убаво колку тој рајкович "знаее"... фени да не зборите за судии многу, кога чиста победа ни земавте во јасмин !!!
Дададада зоки брат глеав на тв коа рипнаа и спонзори и амир и свашта да се бунат...тоа бече чиста утакмица на мзт и после судиите ја ебаа работата....може сеа ке си го игравме вечното финале Работнички-мзт

Незнам што плачете бе .Признајте пораз. Рајковик е дрво за тренер бе . Лани титулата ни ја зедовте така на жими мајка. Ферпшед е далеку пред Фени.

Дададада зоки брат глеав на тв коа рипнаа и спонзори и амир и свашта да се бунат...тоа бече чиста утакмица на мзт и после судиите ја ебаа работата....може сеа ке си го игравме вечното финале Работнички-мзт
Ова беше врв!:tv:

Инаку не е се до судиите, и нашите играчи играат џоа да немат срце:nesum:

ti si nepismen:kesa:
Бок не постој, а јас сум неписмен:toe:

Ова беше врв!:tv:

Инаку не е се до судиите, и нашите играчи играат џоа да немат срце:nesum:

Бок не постој, а јас сум неписмен:toe:

Па да ја тепаа таа последната ке ја играа со срце и ке влезеа у финале што

Па да ја тепаа таа последната ке ја играа со срце и ке влезеа у финале што
ауу од кога почнавте да си ги пушите со ФА?
што ви стана бре луге?изгледа од земјотресите ви е вчера...

ауу од кога почнавте да си ги пушите со ФА?
што ви стана бре луге?изгледа од земјотресите ви е вчера...
Ај што си глупак глупак си....кажувам онака како што е...зашто на крај стварно покажаа дека можатна вас сите ви се криви само вие сте најдобри...ајде ке ве трпам уште некоја утакмица после ке пропаднете и нигде ке ве нема

Ај што си глупак глупак си....кажувам онака како што е...зашто на крај стварно покажаа дека можатна вас сите ви се криви само вие сте најдобри...ајде ке ве трпам уште некоја утакмица после ке пропаднете и нигде ке ве нема
Ами како после без провинцијалци?:nesum:
Шо ќе праите после:jaj:

Важно судбината не ве остава без провинцијалци:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom