Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам ШАМПИОНОТ тепал во охрид ај уште во среда да го тепаме ФЕРШПЕД :toe::toe::toe::toe:

bosnjak 18 poena, 3/3 za 3. fala bogu mu tekna na rajkovic deka ima igraci na klupata so treba da igraat nogu povice. pozz

Бошњак 18, ама Димо Тасов 42 :pipi:

Озбилно???
Ако е така зошто го нема Христов да се пофали.Ќе видиме во Среда колку ќе даде сељакот.Во ваква форма на Бошњак не верувам дека повеќе од 10.Лани сам Ѓуров го чуваше сега има и помош од Бошњак

Абе добар е Димо му оде шутот, на секоа утакмица Работнички е над 10 тројки, виа нашите едвај 5-6 погодуат на утакмица, тоа ме плаше мене

Озбилно???
Ако е така зошто го нема Христов да се пофали.Ќе видиме во Среда колку ќе даде сељакот.Во ваква форма на Бошњак не верувам дека повеќе од 10.Лани сам Ѓуров го чуваше сега има и помош од Бошњак
Абе не сакам пред дербито да ве разочарувам :)
Ќе ве убие Димето :)

Абе добар е Димо му оде шутот, на секоа утакмица Работнички е над 10 тројки, виа нашите едвај 5-6 погодуат на утакмица, тоа ме плаше мене

Димо синоќа имал 4/11 за три ебати 10 тројки шо ги најди опинок еден :pos:

Димо селски ако не убие јас ќе го частам кило ракија :vozbud:

Покрај Ѓуров и Бошњак тешко.Ќе ни даде 10 коша од кои 5 од слободни.
Некња и покрај 42 поена шутирал за три 4/11,за еден 12/17...

Покрај Ѓуров и Бошњак тешко.Ќе ни даде 10 коша од кои 5 од слободни.
Некња и покрај 42 поена шутирал за три 4/11,за еден 12/17...
Ајде нека шутира Ѓуров 4/11 за три може?8 по 2 е 16 ,значи Диме бил фаулиран минимум 8 пати.Има и 9/10 за 2 поени :pipi:Тоа не го кажуваш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom