Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
се моли присутниот жган да не ме става во уста.чао
абе ников ти е на шпањолски или на енглески...
али јас сепак мислам дека ти е на таљански

ne se igraj kade bez Horacio VODJATA alijas Sesirkovski
дааа бееееее најглавната улога ја забораив ц ц ц ете видиш

:pos2::pos2::pos2: само он може да ја реши...молете се да дојде иначе мислете му ја

CSI Kavadarci

во главните улоги :

kaiser soze
together lozari
Lozari-Istok
во споредни улоги:
Педерцињата од ГТЦ
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:bip:

абе ников ти е на шпањолски или на енглески...
али јас сепак мислам дека ти е на таљански

дааа бееееее најглавната улога ја забораив ц ц ц ете видиш

Абе куртони ...му љубоморите на чоекот шо знае да џуска као на ибица да е и да се - неприметно драпа за јаја док е на подиум ??

Срамота сте.

пс:Дајте го пак клипот .. ми се сјеба архивата неможам на Јутуб да го најдам .

во споредни улоги:
Педерцињата од ГТЦ
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:bip:
ц ц ц сам си се јави...ааа баба ти си у скопје затоа знаеш за вецињата у ГТЦ гарант секојдневно идеш и чекаш некој со патлак да те намази..не да те нападне :pos2::pos2:

Абе куртони ...му љубоморите на чоекот шо знае да џуска као на ибица да е и да се - неприметно драпа за јаја док е на подиум ??

Срамота сте.

пс:Дајте го пак клипот .. ми се сјеба архивата неможам на Јутуб да го најдам .
брат баш ко на ибица да сум...вака во овие часови ми иде ко кец на десетка
кец- кавадарци
десетка-скопје

каква комбинација

I najposle THE ONE AND ONLY: SESIRKOVSKI

па дури се фура бе си го мести :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: каква фаца е еј...многу ми е жал..па се ставаат ли вакви клипови на јутуб бе цел свет гледа не само вие некој несакаќи ке пише

Losers зашто слишно е као лозари и ке го видат ова и ке си речат....еее овие стварно биле Losers:pos2::pos2::pos2:

cpb mozes samo da mu pusis na licata od glavnite ulogi
еве гоооо се јави еден од главните улоги...еј пеери за овој ви кажував:bip:

Tradicija, edna od retkite vo MKD.... toa e Marin pameten covek e, ima edna jaka izjava dodeka bil vo Bugarija........ ..ova li e pritisok, treba da dojdete koga se igra protiv MZT SKOPJE da vidite sto e pritisok":smir:

И вечер сите во сала да дадиме подршка.Една молба до капитенот и тимот да не застануваат сакаме 30+...позз

Kako ste decki. Jas eve od rucek so ekipata si dojdov pa ce odmaram malku.
Eve da mu kazam na deckoto od vcera so pisel deka ne sum jas i da kazam dali imam tetovaza. nema da kazam dali imam tetovaza posto toa e del od mojata intima. A nego go znam ide sekoj den u salato so VOJNICKI MASKIRNI PANTALONI I SEDE NA GO LEMATA TRIBINA SAM ILI SO SASETO. AJ CAO CE ODMARAM SEGA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom