Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
кажи го прашањето и ќе добииш одговор,ја не видов некој да ме прашал нешто мене.а за годините и ти ми изгледаш умствено развиен за 14,ама па физички може имаш 21 незнам тоа.
п.с.и прекини да се препукуваш со мене добар беше асален муабет кога правеше.
јас секогаш можам да правам нормален муабет со нормални луѓе а не кога друг ги почнува провокациите....

Aj daa go ispustiv vozot u pickumaterin :nesum:

Poraka od city park boy citiram : Brat poz od aerodrom so 3 prevrteni koli 2 iskrseni stana i pretepani aerodromci wooooooowwwww coool :vozbud:

U uslovi za polarni mecki Feni izgubi od pelister 10 razlika. Slab den na nasiot sampion. Ne im odel sutot. Ke ima revans. Napred FENI !!! Ne e nisto strasno!!!:toe::toe::toe::vozbud::vozbud::vozbud:

U uslovi za polarni mecki Feni izgubi od pelister 10 razlika. Slab den na nasiot sampion. Ne im odel sutot. Ke ima revans. Napred FENI !!! Ne e nisto strasno!!!:toe::toe::toe::vozbud::vozbud::vozbud:
Пу бе да му е*ам коптавите како можеа бе даа,ми а е*а вечерта со веста а ја како беше расположен пу дааа.

Пу бе да му е*ам коптавите како можеа бе даа,ми а е*а вечерта со веста а ја како беше расположен пу дааа.

I najgolemite ekipi mozat da pretrpat poraz , ne e nisto strasno. Zemi primer pusti na sitel i vidi real od koj gube..:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom