Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Да да сакаме да живееме у Скопје а неможеме:smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:Или уште пократко, како ние на вас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да сакаме да живееме у Скопје а неможеме:smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:Или уште пократко, како ние на вас
Да да сакаме да живееме у Скопје а неможеме:smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:
Или уште пократко, како ние на вас
Backo sega nie postoime i glavni igraci vo ligata se Kol,Cekovski,Dimitrovski,Sokolov,Gocevski...Koga nie ke se raspadnime site so gi spomnav ke si fatat zapad i Evropa a ligata povtorno ke ja vodat Rabotnicki i Mzt so Azemi,Miftari,Taci,Simik ITN ITN zatoa ako ja sakas Makedonija moli se Feni da ne se raspadne...Zatoa sto na toj nacin i ligata ke odi napred.Eve gledas lani kakov bese MZt pa vidoa deka so toj tim mozat samo da bidat lesna hrana i se zasilija.I sega namesto so cego gledas Miki Despotovik so promasuva sam pred obrac ke gledas pokvalitetni centri kako Abramovski i Stankovik.RAZBIRAS?:smir:a vie kaj i da e ke zgasnete za 1-2 godina... i pak ke si sedite pred tv:tv: i kena nas
samo da te prasam koj bile glavni igraci vo 96/97/98 ??? ako znaes i kade igrale ???
e neznam toa koj na kogo mu nabil kompleks. jas mislam nie vas posto vie si sedevte pred televizor i ja slusavte ooo titula ooo titula
i uste 20 god nema da ja imate zatoa sto ste maalski klub
А дали тебе ти претставува лична сатисфакција кога некој ќе ти каже дека твојот клуб бил многу јак пред 10 години, и дека го тепал Реал?
Реторичко е прашањето, не мора да одговараш оти го знам одговорот.
samo da te prasam koj bile glavni igraci vo 96/97/98 ??? ako znaes i kade igrale ???
Cekaj be backo ti znaes kolku vreme ima pominato od togas?Zboram za bliskoto minato 4-5 godini.Momentalniot tim so go ima Feni Industri e najdobar sto bilo koj drug tim go imal vo izminative 5 godini vo Makedonija...