Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
За натпреварот со Цедевита имаше продадено околу 3400 карти и плус околу 500-600 луѓе така влегоа ... шо значи МАХ може околу 4000 луѓе ... ама ќе нема воздух за дишење ...

Па и тогај немаше ... но ке се издржи ... ка аплаудираш ке стануваш ке рипаш хиих .. :))))

Вака сеа..Парк нема столчиња туку има дрвени клупи и нормално дека повеке збира. Има капацитет од околу 2500-3000 мах гледачи. А со стоење може да се наполни некаде до 3500. Нека не се замислуват они дека ке ја полнеле 5000-6000 зошто не е Борис Трајковски оваа..
Од каде знаеш ти за нашата сала?Па знаеш ли колку луѓе стојат кај семафорот од другата страна секак ке има 1 000,1 200-300 што ке стојат...И 4 000 Илјади седење т.е стоење кај клупите и ке видиш...:pos2:

Од каде знаеш ти за нашата сала?Па знаеш ли колку луѓе стојат кај семафорот од другата страна секак ке има 1 000,1 200-300 што ке стојат...И 4 000 Илјади седење т.е стоење кај клупите и ке видиш...:pos2:

Они не се ја погледнале салава непа да коментират. .. дојдете видете колку место има од страната па ке праиме муабет .... :vozbud::vozbud::vozbud:

[ quote=sladurce;1410453]Ak sakate elajte,,...:angry3:[/quote]
ma mnogu jako nema so!neznam dali ke mozete da go pravite toa oti izgleda sega ke ima mnogu poveke obezbeduvanje.ako sakate da si imate rabota so obezbeduvanje slobodno mavajte!! :wink:

Na vas li da mavame pffffffffffffff......nema da stapnate vo sporskata sala ne pa da stignate do kotek.....nie ne sme takvi nasilnici kako vas :baeh::baeh::baeh:

Преги некој беше ми кажал оти ќе идале 2 автобуса од Кавадарци и 1 од Битола со чкембари, точно е ил... ?

Преги некој беше ми кажал оти ќе идале 2 автобуса од Кавадарци и 1 од Битола со чкембари, точно е ил... ?

Ne veruvam.Bez navivaci ke ima fiksni incidenti apa soniv ke bide lom.Takada recisi toa e teorija bidejci do vcera se diskutirase dali da ima i domasna publika a ne pa gostinska.pozz

Така се лафеше ај утре ќе ви кажам вечер ќе одам у штабот а мислам дека сеа џандарите нема да а ебат пак работата како минатиот пат да стојат на Неготино и да враќат се живо и диво.

Jas bas sakam da dojdate iskreno ke bide pointeresno vie od edna strana nie od drugata...samo cisto sumnjam da se slusate :helou:

Аа да.. и 10 автобуси гробари ќе дојделе :pos::pos::pos:,нема шанси не верувам.. кој ќе се нафате да ги чува кавадарчани?

Така се лафеше ај утре ќе ви кажам вечер ќе одам у штабот а мислам дека сеа џандарите нема да а ебат пак работата како минатиот пат да стојат на Неготино и да враќат се живо и диво.
Шо се лафеше бе.. на последните 6 натпревара не е имало гостување.. саа ќе има :Pff:.Дојдејте вии па мош ќе извадате нерешено:helou:

Абе каде ќе дојдат ако дојдат ке дојдат 100 души а од за тии 100 тама ке седат 500 ...Нема шанси...

П.С Еј Линк сори шо ти го открадех тава од доле,јас те питах ти не ми одговори епа саа:pos2: :pos2:

Хахахахаха, ќе дојдат нема шанси. Веќе се игра 6 утакмици и не свативте дека ГОСТИНСКИ НАВИВАЧИ НЕМА !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom