Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Криво ви е што немате сеуште титула освоено со Фени. И без навреди, сепак форумов е за дискусии. Силата измерете си ја на друго место! А не преку форумиве. И ја можам да кажам дека утре ќе дојдам со калаш у Јасмин ќе ги изубијам сите од Фени и че си одам.
И вас ви беше целта -официјалното лице-.Хаха...амир фати да плаче по медиуми оти цела утакмица се смееше се спремаше за титулата дури 3 четвртини ги изазиваше навивачето и публиката.. но на крајот се покажа спортивното.Мајнале нашите 100 шишиња а? и сега 100 000 евра? беше погоден некој? ке има санкција ама не до толко.кај вас беше погодено официјално лице.
Дечко де бе свести се малку.:nesvest:toa vo sabotata ne licese na nisto
a ke idite li utre?
Ти од ДУИ да не си бе?![]()
Се оК те разбирам некогаш така ми е и на мене на нашиот Фан Клуб но секако дека не реагирам со навреди...Ни пак навердувам ни пак сакам да бидам навредувам да знаеш...А ти не ми се прави ного џек тука...
Аха. За ДУИ гласаше ти нели? ок фала... ај шетај...
Аха. За ДУИ гласаше ти нели? ок фала... ај шетај...
Абе зборете што сакате но само утре ако победиме....Е тогаш веруајте ке ме банираат на неодредено ама јас ке си го направам меракот па што сака нека е...Момче ме заболе мене ти како реагираш на вашиот фан клуб, ама за тука ти кажав дека серење од страна на фиктивни експерти не е баш потребно.
И за ова последното те молам не ме плаши така, ќе бидам мирен од сеа натаму :kesa:
Добро де ти не ме разбра шо сакав да ти кажам....ааа и со заебанции слабо стојте :pos2:
че че че че?:pos2:
Криво ви е што немате сеуште титула освоено со Фени. И без навреди, сепак форумов е за дискусии. Силата измерете си ја на друго место! А не преку форумиве. И ја можам да кажам дека утре ќе дојдам со калаш у Јасмин ќе ги изубијам сите од Фени и че си одам.
abe majstore gledas li kolku ne razmisluvas. ce ti kazam najrealno bible ligata nema da bide bog znae sto ce igraat balkan od bugarija i dinamo bukerest. stvarno se slabi timovite no zadovoluvacki e toa barem sto kosarkata trgna nanapred. e sega posto mzt nee vo nea i sega ce vikas kakva liga. tocno e deka nema da igraat lukoil zvezda fmp partizan aek olimpijakos, ama bidi siguren deka ligata ce bide dobra barem za nasi uslovi. a sto vikas deka e sranje. tolkavi ni se moznostite na nasite klubovi. nemoze da se sporedi feni koj sto ima buget okolu 400 500 000 evra buget so lukoil koj ima 4 ooo ooo ili pa kamo li so partizan olimpijakos panatinaiko koj imaa 15 moze i povece.
taka da ednas vie skopjanite prifatete poraz koj mu e kriv na rabotn. sto sterjo ne dava pari . ne e mzt i odma e sranje.ova go pisuvam bez nikakva provokacija.