Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
together_lozari... de ne mu pisi za takvo nesto...
gleas sea odma vikat deka sme placele.... a oni koa placea , oti sudiite bile na nasa strana i za toa sme pobeduvale...
a hristov brate ti ne bidi tolku siguren ....

together_lozari... de ne mu pisi za takvo nesto...
gleas sea odma vikat deka sme placele.... a oni koa placea , oti sudiite bile na nasa strana i za toa sme pobeduvale...
a hristov brate ti ne bidi tolku siguren ....
Vo sto da ne sum siguren?I da igrame protiv CSKA Moskva jas ke veruvam vo pobeda,na mene mi e seedno so kogo i da igrame jas znam deka Strumica moze da pobedi,i mislam deka ke napravime brejk vo Vtornik doagavam vo Kavadarci pa ajde tepajte me sto da vi kazam:pos2:

Feni Champion :tapp: Strumica

Vo sreda e Udarot Site Vo Sala Jasmin da go bodrime noviot Champion Feni.

Eve jas sum iskren ako pobedi Strumica jas ke placam od radost...No ne daj boze ako Feni bide sampion,a pobedi zasluzeno ne so pomos na sudiite i nekoj drugi raboti jas ke sum prv od Strumica sto ke stanam i ke i aplaudiram na igracite na Feni.

ne bidi suguren vo toa deka pak ce zemete titula... a za so CSKA da igraite parapunci ce bide so vas... ( moze da sonuvate da igraete so CSKA :toe:) a za brejk pa ic ne se nadevajte :toe:
FENI WILL GET :pehar:

a za toa deka ke doagas...dojdi ... nema problem samo nemoj posle so bolnicka kola da si ides za strumica .... ne od mene od navivacite ( nemoj da mislis deka jas ce te tepam... jas nemam nisto protiv tebe...)...

zdravo luge posle podolgo vreme eve me i mene:)
ne bev vo moznost da ja gledam utakmicata ne bev tuka samo sto si dojdov
ali procitav nesto i ali ne mi e mnogu jasno aj objasnete sto se sluci podetalno
anaku feni mora da tepa u sreda a veruvam deka ke tepa
Боже, чувај не од зло!

ne bidi suguren vo toa deka pak ce zemete titula... a za so CSKA da igraite parapunci ce bide so vas... ( moze da sonuvate da igraete so CSKA :toe:) a za brejk pa ic ne se nadevajte :toe:
FENI WILL GET :pehar:

a za toa deka ke doagas...dojdi ... nema problem samo nemoj posle so bolnicka kola da si ides za strumica .... ne od mene od navivacite ( nemoj da mislis deka jas ce te tepam... jas nemam nisto protiv tebe...)...
Ok,koj saka neka me tepa ajde jas ke dojdam pa neka me tepat...

Feni Champion :tapp: Strumica

Vo sreda e Udarot Site Vo Sala Jasmin da go bodrime noviot Champion Feni.

Deka pise oti e Feni Champion be? Koga ke stane togaj ke vikas da go bodrime noviot Champion a ako we zgazat vo Jasmin togaj ke we vidam vo STRUMICA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

abe brat hristov pa ti samo dojdi ... pa neznam kako ce si pomines... ako dojdes mislam :pos2:
posle ova sto im go napravivte na nasite kosarkari neznam dali ke stapne nekoj od strumica i posle da si otide doma zdrav... :vozbud::nenene:

Eve jas sum iskren ako pobedi Strumica jas ke placam od radost...No ne daj boze ako Feni bide sampion,a pobedi zasluzeno ne so pomos na sudiite i nekoj drugi raboti jas ke sum prv od Strumica sto ke stanam i ke i aplaudiram na igracite na Feni.

Hristov ti da ne si noa maloto dete so dolga kosa so sedese na prvata utakmica vo jasmin do Grncarov.

abe oti se pravis glup koj bi te ;tepal
Pa toa kazi mu go na tvoeto drugarce...Ke me tepale a jas sum samo 13 godinsno dete koe so celo srce go saka kosarkarsiot klub Strumica...Ke dojdam ke si sedam i znam kakva ke bide atmosferata i nema da smeam pak da skokam kako minatiot pat i na sekoj kos na Strumica ke si se raduvam vo sebe...I rekov ako Feni pobedi posteno,(t.e bez pomos od sudiite) jas ke sum prv od Strumicanite sto ke stane i ke i aplaudira na osvoenata titula.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom