Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Рајковик кажал ако не изгубаа немале да останат живи... ц ц ц саа вината за поразо ке га терат преку тва.. абе шо немаше да останат
живи цела сала беше пуна полиција кој ке ги нападне? не ме заебавајте

МОРЕ ЌЕ ГИ ЧЕКАТЕ НАДВОР БЕЕЕЕ. КАА ЗАВРШИЛА УТАКМИЦАТА ПАК СТЕ МАВАЛЕ. ВИКТОРАНИУС У ПРАВО СИ,НЕ МОРАШ ДА ГО СЕЧИШ:pos2:

Рајковик кажал ако не изгубаа немале да останат живи... ц ц ц саа вината за поразо ке га терат преку тва.. абе шо немаше да останат
живи цела сала беше пуна полиција кој ке ги нападне? не ме заебавајте
Da kako sto policijata reagirase na sisinjata.De molimte...Mil mu e zivotot...
Feni koga mu se dadi sansa da pobedi se dvoumel dali da ja fati ili ne.No ubavo kazal deka nemalo da ostanat zivi ako pobedele.Pa zosto dane pocekaat do vtornik...

Типче Фени_фан ти ако не си Лозар_кавадарци јас кур сечам. Сношти беше баниран и сега нов јузер. Ај маркус ќе дојде каде и да е и ќе те чисти.

Pa i toj.Ceteri meseci sum na forumov ama ne vidov nekoj od strumica da bide baniran.Ne mi kazuj deka nema pricina da bide baniran oti ke se skapam od smeenje

Вчера сите посрани постови шо навредив некој ги избришав(сам)и на крајот пак ме банираа

Значи се деси шо се деси. Беше и помина. Не ми беше мило да гледам како маваат со шишиња, ама ситуацијата се напна и ни ги замаваа играчите и тоа е тоа. Е сеа, се надевам дека е у среда утакмицата и очекуам салата да биде шајка(и на скалите да нема место), се надевама дека и лозари ке се соберат у најголем број до сеа и атмосферата да биде на највисоко ниво. Нема да биде лошо ако ги напниме уште на загревањето, малку тензија на струмичани за да му набииме комплекси од старт и после со максимално навивање да и помогниме на екипата и фала богу до првата титула. Сакам да биде атмосферата како на орка кога играше со Работнички куп финале (тоа нема да го заборавам никоаш). А тоа шо го покажате у Струмица мислам дека ќе ви се врате ногу кратно, нема да а одбраните титулата, ќе си гледате библ на ТВ, се надевам дека ќе ви се распадне клубот и да нема повеќе некој шо ќе се жале нонстоп. Нека дојдат и сите од струмица за да направат атмосфера (ама мислам оти ќе нема место за нив у салата). Позз до сите

Pa i toj.Ceteri meseci sum na forumov ama ne vidov nekoj od strumica da bide baniran.Ne mi kazuj deka nema pricina da bide baniran oti ke se skapam od smeenje

Струмикс Администратор
Маркус Модератор

Што треба повеќе да се објасне и обајцата се од Струмица.:salut:

Можеби нема да ја одбраниме титулата, ама веќе сме сигурни патници во БИБЛ лигата.

ЕДИТ - Тогедр лозари има и други многу други модератори, ама верувај кога ќе кажеш бугар секако јадеш бан зш вреѓаш на национална основа, а тоа е едно од правилата на форумот ако не се лажам.

П.С Молам ви се кога ќе освоите титула не ни се качувајте на главата. :pos:

Виктораниус,јас си ги избришав постовите

Значи се деси шо се деси. Беше и помина. Не ми беше мило да гледам како маваат со шишиња, ама ситуацијата се напна и ни ги замаваа играчите и тоа е тоа. Е сеа, се надевам дека е у среда утакмицата и очекуам салата да биде шајка(и на скалите да нема место), се надевама дека и лозари ке се соберат у најголем број до сеа и атмосферата да биде на највисоко ниво. Нема да биде лошо ако ги напниме уште на загревањето, малку тензија на струмичани за да му набииме комплекси од старт и после со максимално навивање да и помогниме на екипата и фала богу до првата титула. Сакам да биде атмосферата како на орка кога играше со Работнички куп финале (тоа нема да го заборавам никоаш). А тоа шо го покажате у Струмица мислам дека ќе ви се врате ногу кратно, нема да а одбраните титулата, ќе си гледате библ на ТВ, се надевам дека ќе ви се распадне клубот и да нема повеќе некој шо ќе се жале нонстоп. Нека дојдат и сите од струмица за да направат атмосфера (ама мислам оти ќе нема место за нив у салата). Позз до сите

Da se razglasi nesto.Da se cekaat kosarkarite na strumica uste na sluzbeniot vlez vo salata.Da se stvori tenzija.Salata da bide polna uste koga selenite picki ke izlezat na teren i ako nisto drugo da se zaplasat(ne so sisina tuku so navivanje i pcuenje).Ke vidis posle so streseni noze kako ke igraat...Toa ne e moe da go mislam...Tuku tamu po da stigne do vodzite i da se organizira nesto...

Струмикс Администратор
Маркус Модератор

Што треба повеќе да се објасне и обајцата се од Струмица.:salut:
Abe zosto samo placete ne mi e jasno??I zatoa nikogas ke nemame drzatava oti se vregame megu sebi nie sme bile Bugari boze moj..Znaete li kolku boli taa navreda?
P.S Dimitar ne se sekiri titulata ne ni bega pak ke placat,a i sudiite ke se za nas so se sekiras ostanaa oste 3-4 sudii i so poveke utakmici tolku poveke pari zimat pametni se ne se sekiri:pos2: :pos2: ...A jas rekov,GOSPOD ke i vrati za se.:smir:

zdravo luge posle podolgo vreme eve me i mene:)
ne bev vo moznost da ja gledam utakmicata ne bev tuka samo sto si dojdov
ali procitav nesto i ali ne mi e mnogu jasno aj objasnete sto se sluci podetalno
anaku feni mora da tepa u sreda a veruvam deka ke tepa

Mаваа со шишиња,изрежирано од управата на кк Струмица и-моиш да замислиш. Добро е шо изгубиме,инаку нема да можевме да си прославиме титула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom