Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ke dojdam be i ajde tepajte me...Mozebi ke padnete i na tolku nisko da tepate 13 godisno dete:helou:Koj ke bide herojot strumicanec vo sreda da dojde vo jasmin?
Jas ke dojdam be i ajde tepajte me...Mozebi ke padnete i na tolku nisko da tepate 13 godisno dete:helou:
Столе,ти со мене кај лозари ќе дојдиш и ќе уживаш(ќе се дериш за фени). Инаку утакмицата е у вторник у 8Jas ke dojdam be i ajde tepajte me...Mozebi ke padnete i na tolku nisko da tepate 13 godisno dete:helou:
Столе,ти со мене кај лозари ќе дојдиш и ќе уживаш(ќе се дериш за фени). Инаку утакмицата е у вторник у 8
Jas da navivam za Feni pa jas koga bev vo Kavadarci prvata utakmica od finaleto skokav na sekoj kos od Strumica site vo mene gledaa...A jas da navivam za Feni?Poprvo bi se ubil...Amerikan4e ajde ke vidis deka ke dojdam vo Kavadarci.Столе,ти со мене кај лозари ќе дојдиш и ќе уживаш(ќе се дериш за фени). Инаку утакмицата е у вторник у 8
ne znam sto e problemot so skopjanshcava dali se mnogu glupi ili se pravat![]()
koga bi pusel cigari ke sum ti gi gasel od glava tak pred mene da si napravel:helou:Jas da navivam za Feni pa jas koga bev vo Kavadarci prvata utakmica od finaleto skokav na sekoj kos od Strumica site vo mene gledaa...A jas da navivam za Feni?Poprvo bi se ubil...Amerikan4e ajde ke vidis deka ke dojdam vo Kavadarci.
ajde be brat...nie ce te cekame... ama nemoj samo na zborovi da si.... oti sega site velat deka ke doagaat ama ke vidime ...Jas da navivam za Feni pa jas koga bev vo Kavadarci prvata utakmica od finaleto skokav na sekoj kos od Strumica site vo mene gledaa...A jas da navivam za Feni?Poprvo bi se ubil...Amerikan4e ajde ke vidis deka ke dojdam vo Kavadarci.
abe tatko mi otide u sk kaj majka ti(da glasa deaj rasprasaj se po doma oni bolje znaat.