Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ами највероватно Трајчето или Владо ќе одмара пошто Прекович ни еден од најдобрите играч у тимот јас мое мислење е дека Браун ќе седе натрибини ама сепак ќе видиме утре шо ќе реше тренерот..
Ја мислам не би требало Браун да одмара, оти ни треба брз играч за у контра и плус треба одбрана добра против Јане и Хил, Прековиќ е многу бавен, а Владо е во форма, така да можно е Бошко или Кол.

Ја мислам не би требало Браун да одмара, оти ни треба брз играч за у контра и плус треба одбрана добра против Јане и Хил, Прековиќ е многу бавен, а Владо е во форма, така да можно е Бошко или Кол.

Ооо грешка ќе биде тоа мислам дека ако од Боле и од Дончо ако одмара некој ќе ослабиме на центарската позиција кој ќе играа Златко е мизерија у последно време а Слободан Михајловски не е добро опоравен од повредата така да мислам дека сепак некој од бековите ќе одмара..

Ооо грешка ќе биде тоа мислам дека ако од Боле и од Дончо ако одмара некој ќе ослабиме на центарската позиција кој ќе играа Златко е мизерија у последно време а Слободан Михајловски не е добро опоравен од повредата така да мислам дека сепак некој од бековите ќе одмара..
Добро, секој различно размислува, секако најубаво ќе беше сите да можеа да играат така ќе бевме многу посилни, ама ќе се договорат они според тактичките замисли на тренерот.

Ama mozno donalt kol da odmara oti mnogu nes vo posledni vreme izveduel taka da mozno e da odmore malce da mu dojde pametot i onaka mzt nemat nekoj jak center moe mislenje e oti donalt kol ce odmata ama ce vidime inace so se vika nikoj ne znae koj ce odmara nitu pak igracite ne znaat koj ce odmata utre se ce se doznar utre na posledniot trenink

Не знам баш за Кол оти у последните четири утакмици он не вадеше кога не им одеше на другите ако се сеќаваш добро на утакмиците со Струмица, со Вардар и последната со Работнички, сеа малце тешко ќе му биде на тренерот да реше кој да го одмара оти скоро сите играчи се во добра форма.

Jas ne vikam deka ne ne vadese on e jak ali imam slusnato nes od ne bas sigurni izvori deka KOL bil potskaran malce so Rajkovic i za toa taka vikam inace ce vidime utre koj ce otsustvuva sepak nis ne se znae site se tuka nekade igracite i site mu trebat na Rajkovic za utresnata utakmica i navistina ce mu bide tesko da odluci koj ce sede na tribinata

jane petrovski ima grip i ne igrae. deneska sveceno se otvarat prostoriite na lozarite i toa u barakite kaj salata i porano kaj so se naogaa prostoriite na fk pobeda-kavadarci

Еве слушам дека Јане нема да игра вечерва имал грип ама да остане да видиме можеби ќе се појави..И АЈДЕ КАВАДАРЧАНИ СИТЕ НА КОШАРКА ВЕЧЕР ЌЕ ИМА ДОБРА КОШАРКА А И НЕСОМНЕНО ДОБРА ЗАБАВА ДВЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ ДОБРА АТМОСФЕРА ОД ВОА ПОГОЛЕМ ПРЕДИЗВИК ЗДРАВЈА АЈ ПОЗДРАВ И СЕ ГЛЕДАМЕ НА САЛА:.

jane petrovski ima grip i ne igrae. deneska sveceno se otvarat prostoriite na lozarite i toa u barakite kaj salata i porano kaj so se naogaa prostoriite na fk pobeda-kavadarci
Јане имал грип а? Значи цела опасност ќе доаѓа од Тачи. Мора цврста одбрана на тој човек. Ќе му се најде и нему лекот.

Opasnost od Jane??Daj ne zaebavaj ej, Jane ja igra najslabata sezona do sega..:smir:Dobiva najmnogu pari,a za tie pari sto gi dobiva ne igra ni 30%....
Opasnosta doaga od ovoj noviot Zivkovic(mislam deka e),Taci-Hill...

Neznam dali ke ja davat na Mtv,vo zivo Feni-Mzt,no znam deka vecer ke ja davaat repriza Amak Sp-Strumica,ne me interesira za Feni da ja davaat nasata Strumica...
P.S Ako pobedat ke gledam,ako izgubat ic ne ni gledam:smir:

nasata ne a davat,vas ce ve ima kaj 22-23 saatot.pozz.i p.s. gjurov ce go pikne u maliot dzep taci

Nasata ke ja davat 22-23,od kaj ti e informaciajta?
P.S Ako sakas kazi od kade ti e informacijata,ako nejkas ne moras...Fala...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom