Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ОП ОП ДИГИТРОН ФЕНИ Е ШАМНИОН ! Песнава ви ја смислија деца од 13 год?? цццц, Не ви е лесен животот и вас...

ОП ОП ДИГИТРОН ФЕНИ Е ШАМНИОН ! Песнава ви ја смислија деца од 13 год?? цццц, Не ви е лесен животот и вас...
Нашите се во сала и како така си навиваат и се радуваат на победи и титули.Вие кај сте?????????Вас полесен ви е???Да ви е ќе бидете во сала.чао поздрав

taa op op digitron e albanska pesna mislam deka navivaci na BASKIMI peeja taka :pos2::pos2::pos2:

Ај сега признајте сите дека имате по 12 годинини.Барем не се правете паметни и дека знаете нешто повише околу навивање.

Дигитрон дигитрон наша слога шампион.Песната е на шверцери.Ако ви се они идоли копирајте ги слободно.

Ај сега признајте сите дека имате по 12 годинини.Барем не се правете паметни и дека знаете нешто повише околу навивање.

Дигитрон дигитрон наша слога шампион.Песната е на шверцери.Ако ви се они идоли копирајте ги слободно.
:poss: дечко ај иди бркај а гумата по ангрото надоле :pos:

Ќе ги туцаме :sekss::vozbud: :pos:
ја мислам ке ги расцветиме џоа Изабела фризерката :pos2: :pos:

taa op op digitron e albanska pesna mislam deka navivaci na BASKIMI peeja taka :pos2::pos2::pos2:
Оп Оп Д(Р)игитрон наша слога шампион....(и после ние сме биле Албанци и сме размислувале со албански разум) ај ке ве молам :smir:

Оп Оп Д(Р)игитрон наша слога шампион....(и после ние сме биле Албанци и сме размислувале со албански разум) ај ке ве молам :smir:
Koj пеел бе така шо ви е вас не значи дека ако Феномен напиша и одма заклучок сето тоа дај не размислувајте детски

Така е, сите имаме по 12 години, со ретки исклучоци, како Vodza и GodHead кои имаат по 14 години и се полуматуранти:ojea::ojea:

Шверцери не ни се идоли, идоли ни се Комити! Бидејќи на една утакмица извадија транспарент:"Ние Сме Ви Идоли":sport1::sport1:
:pos2::pos2::pos2:
И јас мислам дека е на Башкими....НВМ....Шверцери мислам дека имаа и една песна нешто...дајте ни алкохол, дајте ни дрога, ние сме Шверцери навиваме за Слога:vozbud:
Така е, ние сме Албанци, а вие не.:toe:

Ајде, вечер ќе грми Оп, оп...:vozbud::vozbud::music2::music2:

@city park boy, утакмицата е од 20:00.

BTW Пуши Милан, напред Орка, смрт за Бугари, пиво за мене :icon_cool

Ми се свиѓа како играат Фени,оваа година топ се.

kazete rezulltat ako znaete ?

За точен резултат ќе почекаш од Васо пазарџијата он последен испадна од салата ваљда вишол колку јас не го запазив добро ми се чине беше 84-68 али не ме земај за збор:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom