Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SEGA GO VIDOV NA YOUTUBE ALI SE GLEDA SAMO KAKO GERA LEZI NA ZEMJATA NISTO DRUGOeве нешто али не се гледа баш добро мешаница беше
SEGA GO VIDOV NA YOUTUBE ALI SE GLEDA SAMO KAKO GERA LEZI NA ZEMJATA NISTO DRUGO
pa so sakam da mu kazam 1000 patiЕј Лозари да ви кажам нешто!! Јас сум член на Рибари и на состанок е договорено по нет да не се јаде лајна по други навивачки групи! Сите што пишуваат глупости и ви викаат пички, не се членови на Рибари 100%!! А и не ни беше мило кога ја видовме случката со полицијата и незнам дали се свртевте на наша трибина во тој момент и ние реагиравме против асаb!!! И ако некој знае како е тој навивачот што го извлече најдебелиот крај нека пиши!! Сепак сите сме луге
c e sea ne mi go kazvi coekot pred 1,2 godini se doseli vo ohrid naj mnogu mavase na nas mamu mu ebam!ACAB од Кавадарци, на ваша трибина
Колку си само простичок.
pa so sakam da mu kazam 1000 pati
c e sea ne mi go kazvi coekot pred 1,2 godini se doseli vo ohrid naj mnogu mavase na nas mamu mu ebam!
Какаван..имаш опомена за постовите..следниот пат ќе сонуваш како изгледа фан клубот..
Serpico напиша:Лозари исток, 2 недели бан од форум.
Така може, а тој и нас не маваше, ама пред автобус, кога не сакавме да влегуваме у автобусот и почнавме да ги маваме и плукаме, мислам дека и тој ни загази внатре и ни вика, о Кавадарци сум бе, од Кавадарци, елај ваму. Свиња!c e sea ne mi go kazvi coekot pred 1,2 godini se doseli vo ohrid naj mnogu mavase na nas mamu mu ebam!
jas mislam deka voa sto go izrabotija dzandarskite kucinja od ohrid ne im bese na mesto ama taa e se desi udes.a risto trcko so maval i so se isponasal taka ne mu bilo ic izmisleno oti tepa kavadarecki deca a i on e od kavadarci.neznam dali e svesen deka moze da go najde nekoja belja zaradi voa so go izrabotil.
jas mislam ako dojdat ribarcinjata od ohrid deka ce ima ajle glavi izdupeni i ic ubavo nema da si pominat taka da neka a mislat ribarcinjata.a ako dojde pa toa razviorenoto so sakase transparenti da zima ce bide ostrizeno gola glava a posle i ce mu bide sokapana glavata