Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Toa si e tvoja pretpostavka,no mozebi e i taka....ne navivaat pod imeto komiti 100% tocna informacija..COMBAT 87 se raspadna,no sega tie mladi decki od komiti ja formiraa povtorno,velis imalo od kavadarci decki vo kale,prasaj gi po kolku godini bea tie sto navivaa,ke vidas sto ke ti kazat...
sepak sto i da e dobro za mak.tifo scena da navivaat komiti vo basket,da ne se ostane samo na cbp i fa...
Па исклучиво биле дечки до 16 17 години или така да речам младата гарда на комити кои не така наивно како шти изгледа одат да навиваат за КК Вардар секако под влијание од високото раководство на Комити Жути Мачка и др кои имаат свој удел во тоа само заради тоа европско првенство во Полска во септември.Мене ми е многу криво што така ете одеднаш им текна да навиваат за Вардар а до сега во нивнато 20 годишно постоење ниту еднаш не навивале а сега кога тоа им е од корист го прават тоа и ќе ми биде криво што вие Ајдуци нема да ги добииете тие гратиси за да одите за Полска од КФМ туку ќе ги земе некој кој тоа го нема заслужено зборам исклуливо за кошаркарската тифо сцена во Македонија а за тоа дека треба и Комити да навиваат и да има една така да речам јака конкуренција на трибини и полека полека да се лечат раните на македонската тифо сцена воопшто.:wink: