Фан клуб: Драганче Митрески

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе ДраГАНче легендо јас со нетрпение првиот албум го чекам да го купам ти едвај до втората песна стигна...

Имат веќе издаено еден албум,ова песна би требало да е најава за вториот албум.

*Почнав да звучам ко DIJAMANTE.

Ама аку смејте му се вие, ама видете шо журки прајт.

Ама аку смејте му се вие, ама видете шо журки прајт.
Албум имат? :| :|: | Прв пат слушам. Од кога е излезен?

Инаку оваа песна му е врв.
Најјак момент е кога на средина на спотот (во црнобела техника) Драганче и се потсмевнува и ја шмека на типката.

Другарке и ти не си доволно информирана изгледа. :tv: Ова му е втор сингл од "вториот албум" (ако излезе евентуално), по Зајко Кукурајко.

Епа сори моја грешка...сум го пропуштил првиот албум...А песнава е одлична најава за втор албум..Се во еден збор би звучело СОВРШЕНО :smeshko:...А исто така песнава може да се употреби и како химна на некој фудбалски клуб пошто гледам спотов е снимен на терен така да .... хехе

Епа сори моја грешка...сум го пропуштил првиот албум...А песнава е одлична најава за втор албум..Се во еден збор би звучело СОВРШЕНО :smeshko:...А исто така песнава може да се употреби и како химна на некој фудбалски клуб пошто гледам спотов е снимен на терен така да .... хехе

Да химна, со коментари под видеото од типот: Добро бе шо не сними порнич со типкава на спотов!? :tv::tv::tv:

Да ти кажам право не ги знам идните планови...најдобро прво да си ја тера музичкава кариера..тоа најдобро знае да го прави xD

ОД 2:17 до 2:27 врвни ефекти имаат. Драганче шемата ја врти.

Како прво музиката најмногу одговара на пеењето, и мислам дека подобра музика неможеше да се најде...За музичките и видео (Д)ефектите да не праиме муабет...се е како што треба

Си зедов нож да се утепам :pos2: поарно со таа косата да се испокасапил
Почетокот украден од шпица на македонско радио ако сте слушале вести некоаш на тоа радио

:pos2:Ааааааа .....песната е закон:pos2::pos2::pos2:

Албум имат? :| :|: | Прв пат слушам. Од кога е излезен?

Инаку оваа песна му е врв.
Најјак момент е кога на средина на спотот (во црнобела техника) Драганче и се потсмевнува и ја шмека на типката.

Eхехееее од ко стана популарна "На маса ќе дремам" .
Го имаше во онаа продавницана во амамон шо е,заборајв како се вика, 150 денари беше :icon_lol:

Другарке и ти не си доволно информирана изгледа. :tv: Ова му е втор сингл од "вториот албум" (ако излезе евентуално), по Зајко Кукурајко.
Aааа та не се рачуна, препана му е!

Иначе еве некои слики4ки од фотосесиите на Драган4е.
l_76cdc0888d682526093336e26906a84a.jpg
l_4a659656699f2e797f0c1b3a91889967.jpg
l_c926d7c50475517bd73397a81ad8cdbe.jpg
l_249d962302bf9bc40ab3f9269c3c3584.jpg
l_c98165cf34ef0eba622542a6c4bc9e96.jpg

Вакви слики богами ни Коста Бургов не ваѓат :pos:
l_aae80e2a93f9d1c5129a3931dc7f4de4.jpg
l_4108de545aef82a1981d78a0dfbfc5d0.jpg
l_3dd42a84b38810d19f2e492979fdaaaa.jpg
> :pos: шмизли4ка

Сфе таленти во ова Охридов.

Epic .......ko kamen mi tezese ko ogan me zezese hahahahahahahahahahahha :nesvest:

На маса ќе дремам гомна да јаде. Ова е хитот.

bozeee kaj go najdovte sega i dragance mitreski :kesa: kako ni se nasobra na nas ohrigani vo posledno vreme - rezil od site strani ama toa e sekakvi luge gazat po zemjava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom