Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
ГООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Валероопн јкаков пас, и ако не може Рики ондак моѓат они
ГОПООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Riki e gommmmmmmmmnnnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Лелеле излага сам предд гол и ми глуми пенал таму, абе шутни бе Рики беееееееееееееееееееееееее :nerv:

--- надополнето ---

Ајтами блегува место Родригезс. Не ми се допаѓа изменава воопшто, мислам дека ќе ми експлодира главата до крајот на мечов :(

Riki me razocara definitivno!

--- надополнето ---

Ajtami ponekogas e kako muva bez glava ali ke se snajde dobro ke izigra

--- надополнето ---

E ova ne mi se dopagja.da se ceka krajot na nasata polovina!

Ласад влегува место Адријан, требаше Рики да го извади...
Ајде бе нека заврѓува побрзо :cuc:

Аууу Токеро за милиметар. Ми сдмрзна крвта...

--- надополнето ---

Домингез влегува. Неееееееееее ќеумрам ако не тепаме :nesvest:

--- надополнето ---

Го убија Рики, овој пат не глуми ќе му ја скинеше ногата ебате...

Тоа Депор тоаааааа.... бравос.

Победааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :vozbud:
Ауууу за овие моменти се живее, мора да се спасиме!!!
Сега да чекаме услуга од Реал :pos:
Неможам да коментирам, ми треба долго време да се смирам :pos:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

За нив си навивав ја гледав цела утакмица браво за пожртвуваноста на играчите создадоа милион прилики за гол секоја чест нема шанса да испаднат ќе ги вадат Сарагоса или Гетафе..а и фанав нешто на нив на полувреме :)

untitl1305057473.

Одамна не сум видел некоја екипа вака да се бори, браво и за играта и за парите шо ми го донесоа :) Освен мојот Манчетсер де :)

Честито победа, а се надевам и опстанок. Ај утре ако освоиме и формално Ла Лига, против вас на Кампот ќе излеземе со Пинто, Фонтас, Бартра, Муниеста, Џонатан, Тиаго, Деолуфеу, Џефрен......... Ако не успеете нив да ги победите, тешко вас.:)

Да не беа глупите судии минатата недела, сега ќе си го прчевме на деветото место :nesvest:
Добров е Гетафе загуби :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom