Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Leleeee ovoj riki so race ke go zadavam

--- надополнето ---

Voopsto ne sum zadovolen ocekuvav mnogu povece od Deportivo mnogu povece trcanje ako nisto drugo a ovie kako da im e seedno dali ke ispadnat ili ne.
Riki serkoto kako na modna pista da e.
Mora, mora da se vnese nov covek.
Lasad uste na pocetok

Полувреме на Риазор. Момците одиграа лавовски. Го оставија срцето на терен. Играме пресинг од првата минута и доста несреќно е што примивме гол уште одма. Но и Билбао се бранат лавовски. Утакмица со многу трчање...
Иако Рики се изнаутка, сепак не би го извадил пошто одлично се бори напред. Осе3ќам дека ќе даде гол во второ полувреме :cuc:
Ајде уште 45 минути, во кои мора да дадеме гол повеќе од Билбао :(

--- надополнето ---

Leleeee ovoj riki so race ke go zadavam

--- надополнето ---

Voopsto ne sum zadovolen ocekuvav mnogu povece od Deportivo mnogu povece trcanje ako nisto drugo a ovie kako da im e seedno dali ke ispadnat ili ne.
Riki serkoto kako na modna pista da e.
Mora, mora da se vnese nov covek.
Lasad uste na pocetok
Не заебавај, вака не одиграле уште од времето на Макај :)

Abe ne moze tim sto se bori za opstanok da ceka do posledna minuta. Do sega trebase da vodime 3-1, dokolku riki ne misese samo na penal nego da sutne i da dade gol.
A baska i koga napagjaat im se ostava prostor.Torkero mi se cini vo sekoja minuta moze da dade gol.
Mora malce poagilno vo vtoro.

Abe ne moze tim sto se bori za opstanok da ceka do posledna minuta. Do sega trebase da vodime 3-1, dokolku riki ne misese samo na penal nego da sutne i da dade gol.
A baska i koga napagjaat im se ostava prostor.Torkero mi se cini vo sekoja minuta moze da dade gol.
Mora malce poagilno vo vtoro.
Тука си во право, али без вистински крила толку ни е брат. Једино ми се допаѓа што вршиме пресинг цело време. Врзуваме и добри акции али на Рики едноставно вечерва не му оди. Да го имавме Хавито по десно ќе беше сосема различно:)
Али и имаме гоолем простор во нападот. Кога тргнуваат напред срцево ми престанува да чука у пм...
Ништо чудно да видиме замена Родригез со Алварез во ова полувреме :)

Рики што направи ја заборави топката сам испадна омг..ај во второ ќе ги искористат шансите мислам дека сигурно тепа Депортиво 2-1 или 3-1

судиите какви грешки праеа мораше да има бар еден пенал од тие..

Лерлеле Колото каква шанса утна. ја затера топката со волеј во три лепе пичке материне. После како одмазнички го собра еден од Билбао :pos:

Ауу која атмосвера. Одлично.... само така продолжете и се надевам само црвен нема да ви даде копилево.

Ауу која атмосвера. Одлично.... само така продолжете и се надевам само црвен нема да ви даде копилево.
Богамни каква атмосфера има секоја чест. Не ги поштувам многу уилтрасиве низ Шпанија али денес Риазор Блуз грмат цело време, па и во моментите копга примивме гол :)
Тешко оди, колку што сме блиску да дадеме гол, толку сме и блиску да примиме...

Леле пак офсајд на Адриан свирна, а беше наааајмалку у линија.

Лелеле Адријан што утнааааааа, аууу како бе мајсторе бееее:(

Уште една 100% шанса ::(

--- надополнето ---

Валерон какви топки дели :cuc:
Да му се исушатѕ рацене на Иразизоз да му ебам тоа...

--- надополнето ---

Рики сто пати падна, и пак утнавме шанса :(

Сами си го бутнаааааааааааааааааа...... Тооооооооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom