Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
па детето на почетокот од сезоната додека не се повреди скоро на секој натпревар гол даваше а после повредата мислам дека не настапи ниту на еден натпревар од лигата или на еден или два на последните кола добар тренсфер ќе биде ако го донесат

па детето на почетокот од сезоната додека не се повреди скоро на секој натпревар гол даваше а после повредата мислам дека не настапи ниту на еден натпревар од лигата или на еден или два на последните кола добар тренсфер ќе биде ако го донесат
Pa normalno deka ke bide odlicno zasiluvanje za deportivo, samo tesko deka ovoj transfer ke se ostvari bidejki volfsburg ke bara nad 10 milioni evra pari za koi deportivo moze da sonuva:):)
Inaku Lafita i oficijalno ostanuva vo Deportivo, a osloboden od obvrskite e napagjacot Omar Bravo koj sega e sloboden igrac i najcetojatno ke potpise za meksikanski chivas. Slednata prijatelska na deportivo e so Victoria Guimaraes!!!

Po porazot od Victoria so 2:0, i po uste eden mec vo koj depor ne dade gol Leixoes-Depor 0:0, Deportivo go zagubi i kupot Teressa Herera po deset godisno vladeenje:) Iako pokvalitetniot tim na Atletiko bil nadigran vo pogolemiot del od mecot sepak pobedata otide vo Madrid po podobroto izveduvanje na penalite. Deportivo povede so golot na Ivan Perez cija igra e se podobra i podobra, no nabrgu Atletiko izramni so golot na Jurado. Penal ruletot mu pripadna na Atletico so 4:3!!!

http://www.enblanquiazul.org/index.php?act=view&id=277

Deportivo: Aranzubia - Laure, Lopo, Zé Castro (Piscu 71’), Angulo - Juan Rodríguez, Juan Domínguez (Sergio 60’), Juca (Valerón 46’) - Pablo Álvarez (Bodipo 60’), Riki (Lafita 29’), Adrián (Iván Pérez 46’).
Atletico: Roberto - Varela, Pablo Ibañez, Álvaro Domínguez, Antonio López (Cabrera 46’) – Santana (Raul Garcia 83’), Assunçao (Coke 46’), Sinama, Reyes (Keko 83’), Jurado – Pacheco (Borja 46’).
Goals: 1-0: (55’) Iván Pérez, 1-1: (75’) Jurado
Penalties: 1-0: Sergio, 1-1: Jurado, 2-1: Lafita, 2-2: Borja, 2-2: Valerón missed, 2-2: Koke missed, 3-2: Juan Rodríguez, 3-3: Sinama, 3-3: Iván Pérez missed, 3-4: Raúl García.

Na ovoj mec bea pretstaveni i novite dresovi na Depor
Shirts-Lotto_09-10_003.jpg

Odamna ne sum pisal na temava, ali toa e zaradi toa sto ima problemi so stranata na fudbalskiot klub deportivo i negoviot forum:)
Imeno vecer se igra mecot megu Deportivo i Real. Deportivo ke bide prvata ekipa koja ke se sprotistavi na dzverskiot tim na real. Ocekuvanjata se mali ali sepak nadezta posledna umira. Deportivo vo ovoj mec ke igra bez najdobriot napagac Lasad, a najmnogu se ocekuva od veteranot Valeron koj bese brilijanten na poslednite prijatelski i pokraj dvata porazi od sevila i viljareal!!!

очекувам добар фудбал
и победа од 0-1
го обожавам депортиво од времето валерон макаи тристан
закон тим

очекувам добар фудбал
и победа од 0-1
го обожавам депортиво од времето валерон макаи тристан
закон тим
I jas ocekuvam pobeda da ne se zazeme:):):)
Najveke se ocekuva od Valeron, pa gvardado i sekako od filipe koj treba da ja zatvori stranata na ronaldo:):)

Жука фатил место на стартер,браво ЗВЕР!!!!!!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
BRAVO MAJSTORI ODLICNO VRAKANJE, TAKA E RIKI DZVERU!!!!!!!!!!

AJDE DA TI EBAM SUDIITE PEDERSKI DENES ME UNISTIJA PREESKA ARSENAL SEGA DEPOR MI GO EBAA. MORE DA MI DOJDE OVDE DA SUDI NEKAD IMA MAJKATA U DUNDATA DA MU JA EBAM. NE DEKA REAL NEMA DA POBEDI, ALI PREKU KUR VISE SO OVIE PODAROCI

Saber напиша:
AJDE DA TI EBAM SUDIITE PEDERSKI DENES ME UNISTIJA PREESKA ARSENAL SEGA DEPOR MI GO EBAA. MORE DA MI DOJDE OVDE DA SUDI NEKAD IMA MAJKATA U DUNDATA DA MU JA EBAM. NE DEKA REAL NEMA DA POBEDI, ALI PREKU KUR VISE SO OVIE PODAROCI

Чист пенал беше брат, не знам што се буниш. Ако не го потфатеше, ако Раул останеше во трк, ќе имаше 90 процентна ситуација за гол.

Чист пенал беше брат, не знам што се буниш. Ако не го потфатеше, ако Раул останеше во трк, ќе имаше 90 процентна ситуација за гол.
Abe ne si u pravo:) Vidi kako izglumi plus topkata mu begase:toe:

Abe ne si u pravo:) Vidi kako izglumi plus topkata mu begase:toe:

Сепак го потфати со раката, можеше да го остави ако мислеше дека топката ќе му избега на Раул. Вавките случаеви, скоро секаде се судат пенал...

Сепак го потфати со раката, можеше да го остави ако мислеше дека топката ќе му избега на Раул. Вавките случаеви, скоро секаде се судат пенал...
Ne se soglasuvam. Abe ti vikam, real sekako ke pobedi, razlikata e vo klasi ama sepak mislam deka ova bese podarok zaradi renometo na domakinot:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom