Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Сега кога ги гледам шансите уште по криво ми е затоа што не го добивме Арсенал на гости, па уште да влезеше на Вујадин шансата тоа ке беше невиден раритет и татко и син да постигнат гол на гостински терен на Арсенал...Инаку рутинска победа во Ниш со одлична атмосфера.
23172846_10154932190332466_6169604645531754100_n.jpg

Најбољи навијачи на свет. :ајнапиво::uzi::cujte::vozbud::cuc:

23755526_10204318207271480_7440159506440838686_n.jpg

Напред МЛАДИЋИ куцнуо је час !!! ЈЕБАЋЕМО БАТИЦУ БОРИСОВА!

И сега да се биде или не против Келн, на Рајко Митиќ.

Еееј да се немало спортска срека бар малку од малку!
Вчера шанси утнати и тоа какви,против Арсенал,против Бате дома али ајде со господ напред сето тоа ке се врати на Маракана!

Еееј да се немало спортска срека бар малку од малку!
Вчера шанси утнати и тоа какви,против Арсенал,против Бате дома али ајде со господ напред сето тоа ке се врати на Маракана!
Незнам што сме на бога лошо направиле па вака да се нема среќа, нејќе да влезе и готово.

Сега мора да се оди на Маракана. Ќе биде тешко за карта, ама ќе се потрудам да најдам. Има некој заинтересиран од тука?

Имам јас 4 карти ама не се знае дали ќе одиме ако не одиме ќе пишам ..

Ако ви треба карта за со Келн имам 1 пишете ми картата е за на Запад и е принт ат хоум,испечатена е,пошто неможам да одам со Келн ја продавам,ако познавате некој што му треба или ако ви треба пишете ми во инбокс ќе се договориме.

Још три дна и се повеќе и повеќе мислам на утакмица, некако бев сигурен дека победуваме, но како проаѓа време се повеќе ме фаќа некој страв или што и да е, како и да е на играчите за да се помогне мора 90 минути ветар во грб да им се даде со фанатична подршка...

А мозга нема у глави само Звезда Црвена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom