Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Какви гробари не ги пратиме више нив, чука и борац се поактуелни :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

12342346_704136403057037_6870273408424386157_n.jpg

Од Квинси Милер цурата ..не е ни чудно шо е во ваква форма од кога му е дојдена во Белград.

Да ти кажам право, дечкото е извонреден и со Шнидерлин би чинеле одличен тандем, какви Бастијани, Фелаиниевци и Керици. Само да пратат 10+м понуда. :cool:[DOUBLEPOST=1449948701][/DOUBLEPOST]Каков Манчестер, каков Реал дајте го Баерн да се играме! Каква феноменална игра и сезона, грев ќе биде да не играме ЛШ следната сезона!

Ништо другари, штедете пари за ЛШ следна сезона :cuc:

Последно уредено:
Сите ги воспеваат Хуго и Катаи, но на овој меч за мене играч на натпреварот беше Срки тако звани Плавшиќ, кој што несум видел толку мал човек толку много да трча и да има муда.

Од кј го зедоа Хуго бе? Ка го гледам, копија од Иско е. Од стил на игра, од движења, па све до физички изглед. Брат близнак му е 100% :)

Од кј го зедоа Хуго бе? Ка го гледам, копија од Иско е. Од стил на игра, од движења, па све до физички изглед. Брат близнак му е 100% :)
Од Торпедо Москва мислам дека го зедоа .

SEGA LJUGE NAJBITNO E DA GO ZADRZIME OVAJ TIM I TRENERON ZASTO ONAKOV RETKO SE NAOGAT VO EVROPA SO USE NEKOE ZASILUVANJE NAPAD NA LIGA SAMPIONI SPORTSKI POZDRAV

SEGA LJUGE NAJBITNO E DA GO ZADRZIME OVAJ TIM I TRENERON ZASTO ONAKOV RETKO SE NAOGAT VO EVROPA SO USE NEKOE ZASILUVANJE NAPAD NA LIGA SAMPIONI SPORTSKI POZDRAV
И да се најдат пари али управата гледа излез само со продавање на Марко да се реши тој проблем. Реално сам пласма во лш со овој тим можеби на него ке ја дигне цената и дупло од досега понудената, не само на него и на остаток од екипата али еве тој као најбаран до сега со најголема понуда. Прашањето околу титулата е скоро па решено сега останува она најбитното што сите го посакуваме.

И да се најдат пари али управата гледа излез само со продавање на Марко да се реши тој проблем. Реално сам пласма во лш со овој тим можеби на него ке ја дигне цената и дупло од досега понудената, не само на него и на остаток од екипата али еве тој као најбаран до сега со најголема понуда. Прашањето околу титулата е скоро па решено сега останува она најбитното што сите го посакуваме.
А незнам дали постои некој друг излез освен продавање на Марко...

А незнам дали постои некој друг излез освен продавање на Марко...
Та управа е зато и на то место да мисли на то и да најде идеално решение, зш немаме ние 100 играч ко Марко па ајде да прежалиме еден. Знаеме дека понудената сума е далеку од реалната и знаеме дека евентуален пласма во лш што носи т.е двојно поголема понуда од сегашната за него и за остало да не збориме.

Та управа е зато и на то место да мисли на то и да најде идеално решение, зш немаме ние 100 играч ко Марко па ајде да прежалиме еден. Знаеме дека понудената сума е далеку од реалната и знаеме дека евентуален пласма во лш што носи т.е двојно поголема понуда од сегашната за него и за остало да не збориме.
а и знаемо дека итно ни требав паре, знаемо дека ако сакамо да га задржимо овј тим треба да се најдев паре за играчи и знаемо дека ако сакамо да играмо ЛШ мора да се подморив стари обавезе, такој да остануее дека смо у тесно и под итно ни треба кеш...
пс. Најверојатно Леталек доаѓа кај нас бивш играч на Дортмунд

Марко Грујиќ, д кинг :cuc::

Malo je zastao, pa nastavio. Onako iskreno.
"Sad kad smo bili na basketu protiv Fenerbahčea. Vule (Vukašin Jovanović, prim. aut.) doslovce mi kaže: ’Brate, vidi ovu ludnicu, ako mi uđemo u Ligu šampiona biće tri puta jače’. Šteta što neću doživeti da bar pokušam. Ako oni to uspeju... Plakaću u Liverpulu. Ali dobro pitanje je da li bi poziv ovakvog kluba i ovakvog trenera došao ponovo".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom