- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Добар си :pos2::kesa:
Ви објасни све како што треба, а ако му се смееш на дијалектот на кој пишува тоа е друга работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар си :pos2::kesa:
Оф оф оф, ко о чему к*ва о поштењу !
Добро е, добро е друже, брзо учиш, ама брзо и копираш, што е својствено и за твојата група :tv:
![]()
Xaxa dobar vic druzeubavo znajs i sam koj od koj kopire site vie godini.
Ti si samo losa kopija, naseg Severa, PICKO grobarska! :smir:
Дај ми слика друже кај што цигани ја имаат истакнато паролата пред Гробари, значи за ова зборам, не да ми ставаш нешто сосема трето...
А, иначе, не се брукајте само, Слобода Севојно побараа да се сменат натпреварите, а и ако сакале Партизан да наместат, ќе ги наместиле натпреварите, а не да ги сменат термините, нема логика... не лупајте само колку да набилдате постови... Партизан е институција во моментот во Србија и сам гледаш дека нема натпревар каде го добиле тешко оваа година, со исклучок, за разлика од вас... :wink:
Јао Миле, што збориш бе, која институција беДај ми слика друже кај што цигани ја имаат истакнато паролата пред Гробари, значи за ова зборам, не да ми ставаш нешто сосема трето...
А, иначе, не се брукајте само, Слобода Севојно побараа да се сменат натпреварите, а и ако сакале Партизан да наместат, ќе ги наместиле натпреварите, а не да ги сменат термините, нема логика... не лупајте само колку да набилдате постови... Партизан е институција во моментот во Србија и сам гледаш дека нема натпревар каде го добиле тешко оваа година, со исклучок, за разлика од вас... :wink: