Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Ете, заради некој дебил ќе трпи сега и клубот а и навијачите. Да му е*ем мајката да сељачка!!

Ете, заради некој дебил ќе трпи сега и клубот а и навијачите. Да му е*ем мајката да сељачка!!
E, тоа е нагадното нешто од целата ситуација .

Иначе, управата има рок од 8 дена за жалба, и нормално дека ќе ја поднесе, со што би требало да се смали казната, ма да и да не се смали нема да ме чуди, знаејќи кој го води сојузот .

Јас сум за казна али ова е претеризам,казни парично подобро,ова секако има скриени намери не е спречавање на хулиганство.Вакво нешто некој само и чекаше па се најдат две три будали како овие и еве и пружат шанса.На некој изгледа го бодеше во очи тоа што маракана беше толку посетена нај гледан тим.

бш сега кој им са најпотребни на клубот напраеја мајмунлоци :tapp::tapp:

Што е то е едино да влијае таа жалба ке видиме мада неверувам дек нешто ке смени.Оваа недела ќе биде доста тешко дома со јавор то е оваа среда, и за викенд патуваме кај џомба хајдук кула.На овие два меча ако се победи после со чукарички би било лесен тренинг пред дерби.

Утре, е едне од потешките мечеви сезонава . Дома ни доаѓа незгодната екипа на Јавор, која у есенскиот дел ја тепавме со 2-0, со головите на Лекиќ и Вилотиќ .
Хендикеп за нашата екипа ќе претставува отсуството на капитенот Лазетиќ и најверојатно Нинков:jaj:, а исто така и празната „Маракана“ :kesa:.

Пренос ќе има на Арена Спорт, што значи и ќе ја има на балкан спорт .

Иначе, мечот почнуе у 18:00 .

:lud::nesvest::nesvest: znaciiii bas ste cigani ...!!!

Познато ти е ова ? :helou:

Познато ти е ова ? :helou:

i so sakas da kazes:kesa:?? Grobarite prvi ja prerabotile i sho ima tuka loso nz?? nz so k** barale ciganite da kopiraat posle ali aj:toe:

COPY JUG PASTE SEVER:wink:

iii eve eden pameten cigan so izjavil na youtube:RedSerb
da li ste vi normalni bre ... blalvurdijo glupa?!
JA sam Zvezdas i isao sam na sever punih 12 godina, ali nisam toliko zaslepljen i ostrascen da izmisljam lazi i pricam gluposti.
Ovo je stara grobarska pesma koju smo im ukrali.

:toe: hahaha

0 1, не не не :kesa: :tapp: . Потсеќа на играта на почетокот на полусезоната, УЖАС .
Каду, претерува со дриблинзиве, Гума стандардно очаен, за другите немам коментар .

сега баш читам, лекиќ промаши се што шутна. Дали и бод ќе извадиме..

Opsada gola Javora, ali više zaista ne znamo kakva šansa je potrebna našim igračima da bi postigli gol

Kрај, пораз и тоа од Јавор . :jaj:

Не знам што да кажам, разочаран сум мноогу, ова ги претерува сите граници . Лекиќ се изнапромашил, Каду од текма у текма све полош и полош, а што е најлошо фрањевциве отидоа на + 1 :kesa:.
Се гледа дека без Лаза и Делије тешко иде работава .

И да, нек се радуваат говедана, имаат право .

Последниве две недели беа апсолутно за нигде . Прво, инцидентот на север, потоа ремито у Чачак, суспензијата, а поразов ни доаѓа како шлаг на торта .

Наредна утакмица е кај Џомба, у Кула, кој уште од сега прави све само за да не добие .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom