Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ете, заради некој дебил ќе трпи сега и клубот а и навијачите. Да му е*ем мајката да сељачка!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Ете, заради некој дебил ќе трпи сега и клубот а и навијачите. Да му е*ем мајката да сељачка!!
E, тоа е нагадното нешто од целата ситуација .

Иначе, управата има рок од 8 дена за жалба, и нормално дека ќе ја поднесе, со што би требало да се смали казната, ма да и да не се смали нема да ме чуди, знаејќи кој го води сојузот .

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Јас сум за казна али ова е претеризам,казни парично подобро,ова секако има скриени намери не е спречавање на хулиганство.Вакво нешто некој само и чекаше па се најдат две три будали како овие и еве и пружат шанса.На некој изгледа го бодеше во очи тоа што маракана беше толку посетена нај гледан тим.

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
бш сега кој им са најпотребни на клубот напраеја мајмунлоци :tapp::tapp:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Што е то е едино да влијае таа жалба ке видиме мада неверувам дек нешто ке смени.Оваа недела ќе биде доста тешко дома со јавор то е оваа среда, и за викенд патуваме кај џомба хајдук кула.На овие два меча ако се победи после со чукарички би било лесен тренинг пред дерби.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Утре, е едне од потешките мечеви сезонава . Дома ни доаѓа незгодната екипа на Јавор, која у есенскиот дел ја тепавме со 2-0, со головите на Лекиќ и Вилотиќ .
Хендикеп за нашата екипа ќе претставува отсуството на капитенот Лазетиќ и најверојатно Нинков:jaj:, а исто така и празната „Маракана“ :kesa:.

Пренос ќе има на Арена Спорт, што значи и ќе ја има на балкан спорт .

Иначе, мечот почнуе у 18:00 .

:lud::nesvest::nesvest: znaciiii bas ste cigani ...!!!

Познато ти е ова ? :helou:

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2

Познато ти е ова ? :helou:
i so sakas da kazes:kesa:?? Grobarite prvi ja prerabotile i sho ima tuka loso nz?? nz so k** barale ciganite da kopiraat posle ali aj:toe:

COPY JUG PASTE SEVER:wink:

iii eve eden pameten cigan so izjavil na youtube:RedSerb
da li ste vi normalni bre ... blalvurdijo glupa?!
JA sam Zvezdas i isao sam na sever punih 12 godina, ali nisam toliko zaslepljen i ostrascen da izmisljam lazi i pricam gluposti.
Ovo je stara grobarska pesma koju smo im ukrali.

:toe: hahaha

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
0 1, не не не :kesa: :tapp: . Потсеќа на играта на почетокот на полусезоната, УЖАС .
Каду, претерува со дриблинзиве, Гума стандардно очаен, за другите немам коментар .

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
сега баш читам, лекиќ промаши се што шутна. Дали и бод ќе извадиме..

Opsada gola Javora, ali više zaista ne znamo kakva šansa je potrebna našim igračima da bi postigli gol

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
6 минути продужетци. АЈДЕ ЗВЕЗДО!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Kрај, пораз и тоа од Јавор . :jaj:

Не знам што да кажам, разочаран сум мноогу, ова ги претерува сите граници . Лекиќ се изнапромашил, Каду од текма у текма све полош и полош, а што е најлошо фрањевциве отидоа на + 1 :kesa:.
Се гледа дека без Лаза и Делије тешко иде работава .

И да, нек се радуваат говедана, имаат право .

Последниве две недели беа апсолутно за нигде . Прво, инцидентот на север, потоа ремито у Чачак, суспензијата, а поразов ни доаѓа како шлаг на торта .

Наредна утакмица е кај Џомба, у Кула, кој уште од сега прави све само за да не добие .

Kajgana Shop

На врв Bottom