Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
И со Х би бил задоволен, ама би требало да тепаме. Ќе видиме ипак...
Иначе добро е што овие комшииве вчера максимално се истрошија со Тулуз, а ваљда Војводина ќе знае тоа да го искористи.

Еден подарок од мене: НАЈДОБРА !!!

Attachments

• Crvena Zvezda.gif
    Crvena Zvezda.gif
    59,3 KB · Прегледи: 76
И со Х би бил задоволен, ама би требало да тепаме. Ќе видиме ипак...
Иначе добро е што овие комшииве вчера максимално се истрошија со Тулуз, а ваљда Војводина ќе знае тоа да го искористи.

Нерешено не доаѓа у предвид од повеќе причини .
-Нинков се враќа у екипата а знаеме што значи тој за Звезда у оваа сезона .
-Се планира едно од најјаките гостувања на ДС со оглед на тоа дека Смедерево е блиску до БГД .Пред такви навијачи не смее да се игра пичкарски !
-Играат во ова коло Воша-ПФЦ и се мириса на нерешен резултат па не би било лошо уште мало одлепување од нив .

pozdrav zvezdasi od noviot clen na forumot:wink:

Поздрав и до тебе !

Неможеме да бидиме задоволни со нерешено мада несмееме да потценуваме никого особено важно е и то се игра дерби на колото партизан-војводина па во случај на нерешено би си ја зголемиле бодовната разлика пред двата ривала али најважно е ние да победиме па за другото само по себе ке си дојди.

Utre ke bide tezok mec bidejki smederevo ima iskusna ekipa,no ja mislam deka ako igrame borbeno kako sto najavua igracite ke pobedime,a plus vo smederevo ke imame dosta golema poddrska i od navivacite.:vozbud:

Значи утакмицава со Динамо Тбилиси била неизвесна да самиот крај али што е најважно се прошло понатаму,али после со Славија многу се изгубило таму у Чешка па многу било тешко у Београд али како што читам го оставиле срцето на терен играчиве али не се можело да се стигне понатаму!

Dr.Haus, не касниш многу со коментарот,само 2 месеца :) не знам од кај се избаци со дискусија за утакмицата со Тбилиси.

Dr.Haus, не касниш многу со коментарот,само 2 месеца :) не знам од кај се избаци со дискусија за утакмицата со Тбилиси.

Па бев отсутен месец и пол,и затоа сега го искоментирав!

Две многу важни гостувања, Смедерево кој игра добро, а потоа и Војводина.Се надевам дека ќе ги добиеме и 2те :)

Ќе даваат на РТС денеска бе? Утакмицава почиња од 16:00ч, а на РТС страната пишуе директен пренос Јелен Супер Лига од 17:00ч. Ваљда грешка им е...

Грешка им е, неспособни гниди .

Рекоа дека ќе ја даваат, очекувам лудило .

Ќе даваат на РТС денеска бе? Утакмицава почиња од 16:00ч, а на РТС страната пишуе директен пренос Јелен Супер Лига од 17:00ч. Ваљда грешка им е...
ke se vklucat u vtoro taka mislam...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom