Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
home.php

n527989401_2174905_8572.jpg

Звездина беба :vozbud:

Бивши и сегашни играчи на Звезда кој газат насекаде по лигите...фали тука Марко Пантелич

И Жигиќ нормално :) Ах еден ден кога ќе се соберат сите заедно во Звезда пак, можеби пред крај на кариера ама и на толку години ќе им нема рамен во Србија :) Ајде наредна недела ги газиме глодарине!!!! :vozbud::vozbud:

И Жигиќ нормално :) Ајде наредна недела ги газиме глодарине!!!! :vozbud::vozbud:

Мислам дека е откажано дербито за недела дена подоцна е...такви ми се последните информации:tv:

У Београд паѓаше опасен снег минативе денови и фатил мраз на теренот на ЈНА и пошто е ладно сеа , тешко е да се одмрзне и целиот терен е катастрофа...Изглеа ќе се одложи за недела дена, што е добро у секој случај...

Едит ....
Дефинитивно е одложен стартот за 28-ми февруари...

E to ti e vo nekoj drzavi dozd i mraz sneg ne pretstaue nikakov problem za da ne se odrzi natprevar primer ova anglicanite od dozdovi nemoza da kurtulat ali terenite im se kao da ne e vrnalo dobro bar marakana nema nekakov takov problem dosta se rabotese prethodna god za promena na teren aj ke pocakame za derbi belki ke se oprai ova vreme ali ka so kazuvat tesko inaku ZVEZDA e vo crna gora tam ke prodolzi so podgotovki.

:toe:
Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).
п.с. Авионска карта Скопје - Белград ви е 39еу у правец.

Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

(и онака не ми се бендисуваше многу помислата да бидам на стадион на -`15,колку што прогнозираат за викендов).

Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ? :)

Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

Си забораил да стаиш дека е у еден правец, или па можда е повратна ? :)
39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.

Добро,што е - тука е.
Ќе идеме следечи викенд.

Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш:toe:

39е у правец.Значи 39 евра во еден правец.Повратна 78.

Добро бе па ти, нели глеаш дека се заебавам :)
Не сум до толку глуп па да мислам дека за исти пари може да се иде и со автобус и со авион...

Можеш со автобус за тие пари и повратна карта ќе си имаш:toe:

Тачно...
Али, 10 саати у еден правец, стуткан на едно седиште, а ладно време надвор...Ако више така, моеш со воз да идеш за истите пари...

Ке може фанови на Партизан да пишуваат во свој фан клуб и обратно ? Зашто очигледно секој пост се сфаќа како провокација, делите навреди ко цигани, глодари и капак на Се, дел од вас бараат да се отвори посебна тема за ова дерби . . . . . воооув, ке биде една од многуте теми со малоумна дискусија .

п.с. A-C-A-B ќе биде баниран од тема, доста навреди подели .

Зошто ми беше избришан постот каде што беше и клипов, еве го стаев пак. Вака се навива :smir:

Зошто ми беше избришан постот каде што беше и клипов, еве го стаев пак. Вака се навива :smir:

Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мора да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir:

Зашто беше одговор на провокација, навреда и што уште не, затоа во иднина пријавете такви постови зашто некогаш ке напишете километарски пост кој се однесува на некоја провокација, а ке мроа да ви биде избришан, неможам Се да едитирам . :smir:

Погрешно ме сфати. Добро знам зошто ми беше избришан, и ваљда си го сфатил тоа погоре како прашање зошто ми бил избришан :smir: Кулирај, знам дека ако има нешто одговор на провокација цел пост се брише, затоа го пишав повторно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom