Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Problemite u fudbalot na balkanov se kompleksni!
Sega za sega ima samo talenti....nisto drugo!
E sega...za tie talenti da ne stanuvaat `zvezdi` preku nok i da se steknat so nuzen opit i da go pokazat i doizgradat svojot raskosen talent e potrebna liga,so barem uste 6-7 opasni i uste tolku prosecni klubovi!A ne ovaka da mi igraat 4-ri derbija u godina i da mi se pisuvaat igracista!
E sega...takva liga im odgovara na site...samo ne na pretsedatelite na FS nasekade po balkanot,posto nema da moze da kradat u toj slucaj.I liga-NEMA!Duri i Platini sam zagovara nekoj vid na Jadranska liga...ama nema koj da go cue.
Koga ke ima liga...ke ima posetenost (znaci pari od vleznici) TV prenosi (znaci pari od TV prava) interes od sponzori(znaci pak pari za reklami) i so samoto toa klubovite ke stanat pomokni finansiski i ke moze da si gi cuvaat svoite igraci i da kupuvaat drugi!
U dadenava situacija...nitu igracive moze da gi zacuvas posto znaat deka ne moze da se razvivaat u prvenstvo kade sto nema mecevi od vaznost...nitu pak menagerite i trenjerite sto ostanaa da rabotat po ex YU se toa sto treba da bidat.Sitkaci.Upravite na kluibovite pa ic da ne gi komentiram!Eden izlez u liga na Shampioni....znaci samo prvata faza na grupi da ja igraat,znaci cirka 15.000.000 eu priliv na pari (UEFA,TV prava,vleznici i reklami).Pa ok...kaj im e logikata togas da si gi prodades igracite za 3-4 miliona sve zaedno?:toe:
I taka...nie ke si mectaeme da gledame derbija i fudbal....Hadji Risteski & company all over the Balkans ke se zaebavaat i ke KRADAT 5% od toa sto moze da go zarabotat posteno...ama oni toa ne znaat!

Аман, Звезда некни една шанса немаше. Така не се оди во ЛШ.

Аман, Звезда некни една шанса немаше. Така не се оди во ЛШ.

Погрешен натпревар имаш гледано. Звезда имаше три 100% шанси: Една кога Баста беше сам пред голманот и во него шутна, една на Гај со глава, и уште еден удар од далеку шо заврши до статива. :)

3 во 90 минути? Малку е за да се анулира негатива од 1-0 од прв натпревар. Точно и Ренџерс многу се бранеше ама Ѕвезда мораше да бара начини за постигнување гол:)

Џабе бе Звезда нема квалитетен шпиц за да може да постигне 1 или повеќе голови! Продадоја се што им дојде при рака, па сега некој друг им е крив. Како што гледам и денеска не зедоја никој (бидејќи е последен ден од трансфер сезоната) ќе останат со таквоото во раце. Би сакал Звезда и оваа година да освои титула во Србија, да им покаже на Партизан кој е кој, но тешко со ваков напад.

Eden gol odluci se iako zvezda na samiot pocetok pokaza deka nema sto da se izgubi i napadna no posakuvaniot gol ne padna navivanjeto bese na nivo samo golemi navivacki grupi kako sto se delije mozat da priredat takvo nesto bez razlika sto ne se plasiravme vo liga na sampioni mislam deka kuput na uefa ne ni bega siguren plasman ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SITNICA
DELIJE-SEVER

Eden gol odluci se iako zvezda na samiot pocetok pokaza deka nema sto da se izgubi i napadna no posakuvaniot gol ne padna navivanjeto bese na nivo samo golemi navivacki grupi kako sto se delije mozat da priredat takvo nesto bez razlika sto ne se plasiravme vo liga na sampioni mislam deka kuput na uefa ne ni bega siguren plasman ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SITNICA
DELIJE-SEVER

Уште Гроцлин или кој беше точно не знамм,да не го помините, живи бруки...

Мислам дека гроцлин ќе го поминеме.Првата утакмица се игра на 20 септември во гости а реваншот е на 4 октомври во Белград.
Иначе Гроцлин во второто кфалификациско коло од уефа беше подобар од казакстанскиот тобола.
Гроцлин не бил шампион во својата лига ниту еднаш.Има само два освоени купови.
За Уефа е регистрирано и најновото засилување,напаѓачот Јестрович.

Уште Гроцлин или кој беше точно не знамм,да не го помините, живи бруки...
hahahahah neznam za kogo navivas mozda si grobarce ama zvezda nikogas ne e bila bruka nitu ke bide da ti bide jasno!!!!!!!!!!!!
Hiljade DELIJA i huligana
bodrice Zvezdu do sudnjeg dana
na Marakani, a i na strani,
uvek sa Zvezdom su huligani

hahahahah neznam za kogo navivas mozda si grobarce ama zvezda nikogas ne e bila bruka nitu ke bide da ti bide jasno!!!!!!!!!!!!

ЈАс си навивам за Победа,а ако те интересира од бившите ју простори, единствено, не да навивам за него, туку го симпатизирам Динамо Загреб, а за Партизан и Звезда ни навивам ни имам нешто против нив. Само Звезда, точно не била порано брука ама последниве години, слаби резултати, и ако продолжи не знам дали „ниту ќе биде брука“. И зборот ми беше срамота е за еден поранешен европски првак со амбиции за настапи во фудбалска Европа да испадне уште на стартот од Гроцлин кој никогаш не бил најдобар, ни меѓу подобрите во Полска. Поздрав

ЈАс си навивам за Победа,а ако те интересира од бившите ју простори, единствено, не да навивам за него, туку го симпатизирам Динамо Загреб, а за Партизан и Звезда ни навивам ни имам нешто против нив. Само Звезда, точно не била порано брука ама последниве години, слаби резултати, и ако продолжи не знам дали „ниту ќе биде брука“. И зборот ми беше срамота е за еден поранешен европски првак со амбиции за настапи во фудбалска Европа да испадне уште на стартот од Гроцлин кој никогаш не бил најдобар, ни меѓу подобрите во Полска. Поздрав
Tocno e deka zvezda ne e ona sto bese no za vlez vo liga na sampioni potrebno e mn rabota i mn jako finansiranje pravo finansiranje ne so prodavanje na najdobrite igraci sto e praktika na mn klubovi na balkanot eve i Ajaks ne se plasirase vtora god po red iako e tim bez koj mene licno ne mi e interesna ligata na sampionite takov golem tim no sepak sto e toa POZDRAV:helou:

zasto kradete pesni be cigancinja

звезда го победи гроцлин со 0 - 1 иако тука(тетово) се збореше дека е наместена едка ќе победел гроцлин и мноху луѓе јас што ги знам ја имаа уплатено сингл 1.
Но звезда си победи и сега нема да биде тешка задачата на домашен терен да се сочува реазликата.

звезда го победи гроцлин со 0 - 1 иако тука(тетово) се збореше дека е наместена едка ќе победел гроцлин и мноху луѓе јас што ги знам ја имаа уплатено сингл 1.
Но звезда си победи и сега нема да биде тешка задачата на домашен терен да се сочува реазликата.
I mene mi rekoja groclin cisti kec staj ja singl demek Vlade Lazareski im se javil i im rekol sigurno pobeduemo:pos2:OMG ja ja fativ 0-1 gol ja imav

Toa moze samo nekoj grobarcinja da go zboruvale tie moze i da sonuvaat deka zvezda ke izgubi i na marakana vazno e da gi gubat parite
CRVENA-ZVEZDA DELIJE--SEVER

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom