Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен Божик и среќен роденден! :)
215748_4423245424898_1029080392_n.jpg

Абе што е фитна со тој арапот, ме не вади од гомна или?!

Не знам што е ама нејќам да ме вади од гомна. Стопати сум рекол, повеќе сакам на овој начин да бидеме мизерија, него шеик да ме купи и да освајам Лига Шампиони. Не е Звезда Сити.

Нигде не е спомнано продажба, туку маркетинг соработка валјда па некој спонзорски договор!

Ej шеки шеки довесчу те до просјачког штапа! :pos:

Не гледам лошо во тоа ако некој сака да постане спонзор, па што ако е шеик небаре до сега шеици ја уништуваа(крадеа) ЗВЕЗДА, и да има некакво спонзорство сигурно нема бадијала да ги фрла парите, му останало ситно па чекај.
Само се прави од ова прднато трештено, и секој си прави свој филм као му одговара, добро е што не прочитав и то дек на маракана ке вади нафта :).

Не знам што е ама нејќам да ме вади од гомна. Стопати сум рекол, повеќе сакам на овој начин да бидеме мизерија, него шеик да ме купи и да освајам Лига Шампиони. Не е Звезда Сити.
Шта се мене тиче, потпуно го подржавам Човиќ да се приватизира и 49 % од акциите на Звезда да се продадат, а останато да е сопственост на здружението како што е сега, мислам дека тоа во оваа ситуација најпаметно би било!

Tука ново Петкович по ново во ЦЗ договор на 6 месеци ак са покаже ке биде продолжан ак не педала!

То ти е наместо сега да се зборува околку појачувања, спонзорства и све останато како би се стабилизирал клубот, овие прават нешто кој им е мило само на некој мрши, дајте бе додека веке :mad:, овака не ја бива повеке нема што да кажам зш преку она ми е од вакви глупости.

Заеби тоа ништо страшно си удриле по една луге се и они де :) Него ни стигна еден Хондурски питбул некоа нова врста ваа, играјач профил на Гатузо!

Има ли информација за укупен долг на Црвена Звезда ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom