Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе што е фитна со тој арапот, ме не вади од гомна или?!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не знам што е ама нејќам да ме вади од гомна. Стопати сум рекол, повеќе сакам на овој начин да бидеме мизерија, него шеик да ме купи и да освајам Лига Шампиони. Не е Звезда Сити.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Нигде не е спомнано продажба, туку маркетинг соработка валјда па некој спонзорски договор!

Ej шеки шеки довесчу те до просјачког штапа! :pos:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не гледам лошо во тоа ако некој сака да постане спонзор, па што ако е шеик небаре до сега шеици ја уништуваа(крадеа) ЗВЕЗДА, и да има некакво спонзорство сигурно нема бадијала да ги фрла парите, му останало ситно па чекај.
Само се прави од ова прднато трештено, и секој си прави свој филм као му одговара, добро е што не прочитав и то дек на маракана ке вади нафта :).

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не знам што е ама нејќам да ме вади од гомна. Стопати сум рекол, повеќе сакам на овој начин да бидеме мизерија, него шеик да ме купи и да освајам Лига Шампиони. Не е Звезда Сити.
Шта се мене тиче, потпуно го подржавам Човиќ да се приватизира и 49 % од акциите на Звезда да се продадат, а останато да е сопственост на здружението како што е сега, мислам дека тоа во оваа ситуација најпаметно би било!

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Tука ново Петкович по ново во ЦЗ договор на 6 месеци ак са покаже ке биде продолжан ак не педала!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
То ти е наместо сега да се зборува околку појачувања, спонзорства и све останато како би се стабилизирал клубот, овие прават нешто кој им е мило само на некој мрши, дајте бе додека веке :mad:, овака не ја бива повеке нема што да кажам зш преку она ми е од вакви глупости.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Заеби тоа ништо страшно си удриле по една луге се и они де :) Него ни стигна еден Хондурски питбул некоа нова врста ваа, играјач профил на Гатузо!

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Има ли информација за укупен долг на Црвена Звезда ??

Kajgana Shop

На врв Bottom